Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hurjaa tykitystä! – Snookerin MM-finaalissa tehtiin huimaa historiaa

Mark Selby teki maksimin MM-finaalissa.
AOP

Snookerin MM-finaali käynnistyi hurjalla tavalla sunnuntaina Sheffieldin Crucible teatterissa. MM-finaalissa kohtaavat Belgian Luca Brecel ja Englannin Mark Selby. Ottelun kaksi ensimmäistä sessiota neljästä pelattiin sunnuntaina maaliin. Loppuottelu pelataan loppuun maanantaina kahdessa sessiossa.

Belgian Luca Brecel johtaa avauspäivän 17 pelatun erän jälkeen Englannin Mark Selbyä Snookerin MM-turnauksen loppuottelussa. Iltapäivällä pelatussa ensimmäisessä sessiossa Brecel karkasi jo 6-2 -johtoon selvästi väsynyttä Selbyä vastaan. Selby pelasi sunnuntain vastaisena yönä pitkään MM-kisojen välierää Mark Allenia vastaan. Tuo ottelu päättyi Suomen aikaa vasta kello 2.30, kun MM-finaali käynnistyi vain 12,5 tuntia myöhemmin.

Iltasessiossa kumpikin pelaaja näytti parhaita taitojaan niin pussittaessa kuin turvapelissä. Kaikki erät jotka menivät turvalyöntitaisteluiksi päätyivät Selbyn nimiin. Lopulta illalla pelatuista yhdeksästä erästä Selby vei nimiinsä kuusi ja kavensi tilanteeksi ennen päätöspäivää 9-8.

Selbyn hurjin suoritus nähtiin 16. erässä, kun Brecel missasi loistavan paikan ja englantilainen pääsi pussittamaan helpon punaisen. Tämä johti lopulta maksimisarjaan eli 147 pisteen lyöntisarjaan, joka oli snookerin historian ensimmäinen MM-finaalissa tehty maksimi. Selbylle maksimi oli uran viides.

Maksimisarja oli historian 14. Cruciblessa tehty maksimi ja samalla pelin historian 189. Tässä turnauksessa on nähty nyt kaksi maksimisarjaa, kun Englannin Kyren Wilson teki ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ryan Dayta vastaan 147’n. Nyt Wilson ja Selby jakavat turnauksen parhaalle lyöntisarjalle maksettavaa palkintoa, eli 40 tuhatta puntaa. Maksimista kumpikin saa 7,5 tuhatta puntaa.

Finaalin kolmas sessio käynnistyy kello 15.00 maanantaina ja siinä pelataan kahdeksan erää. Illalla kello 21.00 alkavassa sessiossa pelataan ottelu loppuun eli mahdollisesti jopa kymmenen erää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut