Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tässäkö syy Dallas Mavericksin surkealle kaudelle? – “Doncicin täytyi opetella pelaamaan toisen tähden rinnalla”

Luka Doncic
AOP

Dallas Mavericksin monivuotinen tähtipelaaja, Luka Doncic, ei pystynyt auttamaan joukkuettaan menestykseen. Siitäkään huolimatta, että Kyrie Irving liittyi Mavsin vahvuuteen. Asiantuntija, Steve Bulpett, kertoo oman näkemyksensä kaksikon välisestä kemiasta.

Dallas Mavericksin kausi päättyi totaaliseen mahalaskuun. Jason Kiddin valmentama Mavs-poppoo jäi Läntisen konferenssin 11. sijalle ja näin ollen kokonaan playoffien ulkopuolelle.

Joukkueen supertähti, Luka Doncic, oli ilmiliekeissä totuttuun tapaan, mutta jäi lopulta liian yksin hyökkäyspäässä. Riittävää taustatukea ei tullut, vaikka joukkue hankki Kyrie Irvingin suurin odotuksin.

Kaksikon kemiat eivät kohdanneet toivotulla tavalla ja asiantuntija, Steve Bulpett, uskoo tietävänsä, mistä ongelmat johtuivat.

– Dallas tulee varmasti miettimään, mitä Irvingin kanssa pitäisi tehdä. Hänen asenteessaan ei ollut kuitenkaan mitään moitittavaa. Kyse oli enemmänkin siitä, että Doncicin täytyi opetella pelaamaan toisen tähden rinnalla.

– Koko heidän joukkueensa kehui Irvingin otteita, mukaan lukien Doncic. Uskon, ettei hän ole kuitenkaan valmis jakamaan vastuuta.

– Hän on joukkueen johtava pelaaja. Yhtäkkiä kentällä on joku toinen johon täytyisi voida luottaa otteluiden tärkeillä hetkillä. Tämä on uusi tilanne Doncicille.

Lähde: Heavy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo