Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn supertähti avaa tulevaisuudensuunnitelmiaan: “Olen valmis astumaan kehään kenen kanssa tahansa”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ja Anthony Joshuan välistä megaottelua ollaan viritelty jo vuosikausien ajan. Toistaiseksi tulokset ovat kuitenkin olleet laihoja, eivätkä herrat ole astuneet samaan aikaan kehään. Fury kertoo olevansa edelleen toiveikas ottelun toteutumisen suhteen.

Tyson Furyn seuraava vastustaja pysyy edelleen arvoituksena. WBC-liiton maailmanmestarin on ollut määrä kohdata Anthony Joshua jo useamman vuoden ajan, mutta syystä tai toisesta, superottelu ei ole koskaan toteutunut.

Ukrainalaismestari, Oleksandr Usyk, joka voitti Joshuan kahteen otteeseen, on uskottu tämän jälkeen olevan Furyn seuraava vastustaja. Tämäkin kohtaaminen on kuitenkin peruuntunut useaan otteeseen, joten kaikki on vielä auki Furyn kohdalla.

Fury on omien sanojensa mukaan edelleen halukas kohtaamaan kumman tahansa edellä mainituista ottelijoista.

– Haluaisin, että ottelu Usykia vastaan toteutuisi. Rakastaisin päästä kehään myös Joshuan kanssa. En vain usko, että kumpikaan heistä haluaa otella kanssani.

– Ehkä voimme muuttaa sääntöjä ja voin otella samaan aikaan heitä molempia vastaan. Olen valmis astumaan kehään kenen kanssa tahansa.

Lajin viihdearvon kannalta olisi toivottavaa, että Furylle löytyisi lähitulevaisuudessa mitat täyttävä haastaja.

Lähde: Daily Mirror

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit