Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rooman Mastersissa tiivis pelipäivä! – Jättiyllätykseen venynyt unkarilaistähti jälleen tulessa

Unkarin Fabian Marozsan kohtaa Roomassa Borna Coricin.
AOP

Tenniskauden viimeinen massakentällä pelattava Masters-turnaus ennen Ranskan avoimia on käynnissä Italian pääkaupungissa Roomassa. Turnauksessa pelataan tiistaina kolmas kierros loppuun ja käynnistellään neljättä kierrosta. Sateet ovat venyttäneet pelejä suunnitellusta. Tiistaina Rooman hitailla massoilla nähdään turnauksen suurin yllättäjä, eli unkarilaissensaatio Fabian Marozsan.

Rooman Masters-1000 -turnauksessa pelataan tiistaina kolmas kierros loppuun ja aloitetaan neljäs kierros. Neljännen kierroksen otteluista suurin osa on tarkoitus pelata tiistaina ja varmistuneita pelipareja on tällä hetkellä kuusi.

Neljännelle kierrokselle vastustajaa odottaa Venäjän Daniil Medvedev, joka saa vastaansa joko J.J. Wolfin tai Alexander Zverevin. Lisäksi yksi pari on täysin epäselvä, kun voittajat Stefanos Tsitsipasin ja Lorenzo Musettin otteluista kohtaavat toisensa. Nämä kolme ottelua jäivät kesken maanantaina.

Tiistai käynnistyy Roomassa kahdella todellisella herkkupalalla, kun ykkössijoitettu Novak Djokovic kohtaa Iso-Britannian Cameron Norrien. Pelaajat kohtasivat toisensa viime vuonna Wimbledonin välierässä ja tuolloin Norrie saanut hippaakaan Djokovicista. Toisessa päivän ensimmäisistä otteluista kohtaavat Australian Alexei Popyrin ja Tanskan Holger Rune.

Päivän viimeisenä otteluna iltapäivän tiedoilla pelataan Kroatian Borna Coricin ja suuryllättäjä Fabian Marozsanin välinen kamppailu. ATP-rankingissa ennen tätä viikkoa sijalla 135 ollut Marozsan kaatoi kolmannella kierroksella Espanjan Carlos Alcarazin suoraan kahdessa erässä. Alcarazille tappio oli massakentällä ensimmäinen tänä vuonna. Coric on selvittänyt tiensä neljännelle kierrokselle sijoitettuna pelaajana kaatamalla vahvat massakenttäpelaajat eli Brasialian Thiago Monteiron ja Espanjan Roberto Carballes Baenan.

Marozsan pelaa Roomassa uransa ensimmäistä ATP-tason turnausta. Ennen turnausta unkarilaisella oli tienattua rahaa tennisuralta reilut 130 tuhatta Yhdysvaltain dollaria. Mikäli Coric kaatuu, niin puolivälieristä unkarilaiselle maksetaan 161 tuhatta dollaria, vaikka tulisi tappio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis