Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Ranskan avointen huippuottelun jälkipyykki edelleen käynnissä: “En vain kunnioita häntä”

Tennis
Unsplash

Kuten aiemmin uutisoimme, Marta Kostjukin tie Ranskan avoimissa katkesi heti avauskierroksella tappioon Aryna Sabalenkaa vastaan. Pelin jälkeen syntynyt kohu ei ota edelleenkään rauhoittuakseen.

Ranskan avointen avauskierroksella nähtiin tulikivenkatkuinen kohtaaminen, kun Valko-Venäjän Aryna Sabalenka ja Ukrainan Marta Kostjuk ottivat yhteen. Sabalenka vei reilun tunnin mittaisen ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä, mutta itse peli on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Naiset eivät kätelleet toisiaan kamppailun jälkeen, jonka jälkeen yleisö buuasi Kostjukille. Ukrainalaispelaajalta kysyttiin mediassa esillä olleista väitteistä, joiden mukaan hän vihaa Sabalenkaa.

– Sabalenka on väittänyt, että vihaan häntä. En ole ikinä sanonut julkisesti tai yksityisesti vihaavani häntä saati muitakaan tennispelaajia. En vain kunnioita häntä, johtuen hänen asemastaan tässä (Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa), Kostjuk vastasi.

– Minun on mahdotonta sanoa, miksi tämä aihe on niin vaikea hänelle. Hän saattaa olla rankingin ykkönen tämän turnauksen jälkeen yhdessä maailman suosituimmista lajeista.

– 80 tai 85 prosenttia venäläisistä pitää sotaa oikeutettuna. Avaamalla suunsa, hänellä olisi mahdollisuus muuttaa ihmisten mielipiteitä. Useimmat sodan puolella olevat venäläiset eivät ole koskaan edes poistuneet kotimaastaan.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis