Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avoimissa todellinen pommi! – Suursuosikki laulukuoroon

Daniel Altmaier tiputti Jannik Sinnerin Ranskan avoimissa.
AOP

Tennisvuoden toisessa Grand Slam -turnauksessa, eli Ranskan avoimissa on tapahtunut melkoisia yllätyksiä kahden ensimmäisen kierroksen aikana. Ranskan avointen miesten kaaviosta useampi menestymiseen kykenevä pelaaja on jo tippunut jatkossa. Isompi kato kävi torstain aikana, kun yksi mestarisuosikeista joutui poistumaan tappion kanssa kentältä.

Italian Jannik Sinner sai melkoista shokkihoitoa torstaina Pariisissa. Sinner koki tappion Saksan Daniel Altmaieria vastaan 3-2 -erin. Erät menivät saksalaiselle 6-7, 7-6, 1-6, 7-6, 7-5.

Sinner pääsi ottelussa syöttämään jo otteluvoittoa ja omasi syötöllään kaksi ottelupalloa, mutta ei onnistunut näitä käyttämään neljännessä erässä hyödykseen.

Viidennessä erässä Altmaier pääsi syöttämään 5-4 -tilanteessa ottelua nimiinsä, mutta menetti syöttönsä. Sinner menetti perään syöttönsä ja Altmaier pääsi kokeilemaan ottelun päättämistä toistamiseen.

Ottelun viimeinen syöttövuoro oli saksalaisen kannalta dramaattinen, sillä Altmaier johti jo 40-0 omaten kolme ottelupalloa. Tämä kääntyi tasatilanteeksi ja sittemmin kolmeksi murtopalloksi. Lopulta Altmaier käytti viidennen ottelupallon hyödykseen.

Altmaier kohtaa Bulgarian sijoitetun pelaajan eli Grigor Dimitrovin kolmannella kierroksella, joka kaatoi Emil Ruusuvuoren torstaina kuten Penkkiurheilu.com uutisoi. Turnauksessa on jäljellä enää 19 sijoitettua pelaajaa 32’sta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis