Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan Kouvoille kova ulkomaanvahvistus! – Poikkeuksellinen sopimus nuorelle lupaukselle

Kouvolan Kouvot julkaisi ensimmäisen ulkomaanvahvistuksensa
AOP

Kouvolan Kouvot on solminut poikkeuksellisen pelaajasopimuksen nuoren yhdysvaltalaisen Malik Bowmanin kanssa. NBA:han tähtäävä nuori lupaus haluaa tuoda joukkueeseen mentaalipuolen kovuutta sekä työmoraalia.

Korisliigaa pelaava Kouvolan Kouvot tiedotti tiistaina uudesta ulkomaanvahvistuksestaan, kun seura kertoi yhdysvaltalaisen Malik Bowmanin liittyvän joukkueeseen.

– Olen äärimmäisen innostunut tästä sopimuksesta ja odotan jo kovasti pääsyä Suomeen ja liittymistäni joukkueeseen, Bowman kommentoi sopimuksesta Kouvojen tiedotteessa.

19-vuotias Bowman on solminut Kouvojen kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen. Sopimus on siitä erikoinen, että se sisältää NBA-option. Bowman on nimittäin tehnyt selväksi, että nuorukaisen tavoitteena on olla ensi kauden jälkeen valmis NBA:han.

203-senttinen ja erittäin fyysinen ja vahvarakenteinen Bowman on pelannut kaksi edellistä kautta NBA:han valmistavaa Overtime Elite -liigaa.

– Kauden jälkeen haluan olla valmis pelaamaan NBA:ssa. Olen harjoitellut 11-vuotiaasta lähtien niin kovaa kuin vain kykenen. Vaikka matkallani on ollut esteitä, olen onnistunut voittamaan haasteet vahvalla henkisellä sitkeydellä ja korkealla työmoraalilla, nuorukainen kertoi tavoitteistaan.

Nuorukaisen urapolku on tosiaan hieman poikkeava, sillä takana ei ole poikkeuksellisesti lainkaan kokemusta yliopistosarjoista. Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen uskoo kuitenkin, että nuori lupaus tuo Kouvoihin korintekovoimaa sekä levypalloihin ulottuvuutta.

– Malik on kova prospekti. Kova urheilija, korintekijä ja erinomainen levypallopelaaja, Lehtonen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo