Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Suomalaisnaisilla huikeat mitalisaumat tänään! – Alle 23-vuotiaiden EM-kisat jatkuvat Espoossa

Silja Kosonen ehdoton ennakkosuosikki U23 EM-kultaan
AOP

Parhaillaan Espoossa käynnissä olevat alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kilpailut tarjoavat suomalaisittain paljon jännitettävää.

Kilpailujen avauspäivät tarjosivat jo suomalaisittain mitalijuhlia, kun Jerry Jokinen saavutti keskiviikkona pronssia 20 kilometrin kävelyssä ja Emilia Kangas torstaina kuulantyönnössä. Perjantaina mitalijahti jatkuu jälleen.

Perjantaina tulessa ovat erityisesti suomalaisnaiset, joilla mitaliodottamaa voidaan pitää korkeana. Päivän ehdottomasti suurin mitalisuosikki on naisten moukarissa Silja Kosonen, joka lähtee finaaliin ainoana voittajasuosikkina.

Kosonen voitti oikeastaan kaiken mahdollisen U20-ikäluokassa ja sama meno jatkuu myös U23-kisoissa. Nainen selvitti karsinnat helpohkosti tuloksella 71,33 ja on finaalin suvereeni voittajasuosikki.

Oman ennätystuloksensa, 73,78, nainen heitti viikko ennen juhannusta Kuortaneella, mikä kertoo Kososen kovasta vireestä.

Ennakkosuosikin viittaa kantaa Kososen tavoin myös Saga Vanninen, joka lähtee seitsenottelun päätöspäivään 13 pistettä ottelua johtavan Hollannin Sofie Dokterin perässä.

– Nyt Dokter on niskan päällä, mutta ero on napattavissa pois huomenna pituushypyssä. Tiukka taistelu on tulossa, Vanninen ennakoi avauspäivän jälkeen.

U20-ikäluokkaan verrattuna nyt U23-ikäluokassa ei Vanninen ole aivan yhtä selkeä ennakkosuosikki kuin aiemmin. Vielä U20-kisoissa Vannisen takana kamppaillut Dokter on ottanut isoja kehitysaskeleita ja haastaa Vannista ihan tosissaan tänään EM-kullasta.

Perjantaina seitsenottelussa kisataan vielä pituushypyssä ja keihäässä. Ottelun kruunaa illalla 800 metrin kisa.

Kososen ja Vannisen lisäksi mitalitaistossa perjantaina on mukana myös Jessica Kähärä naisten kolmiloikassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu