Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ruotsin ATP-kisassa huimat puolivälierät! – Superottelu tähdittää perjantaita

Andrey Rublev
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmessa eri kaupungissa ATP-250 -tason turnauksia. Euroopassa pelataan kahta turnausta, kun Ruotsin Båstadissa ja Sveitsin Gstaadissa on massakenttäkisat. Yhdysvaltain Newportissa pelataan nurmikisaa, jossa on mukana lahjakkaita Yhdysvaltain pelaajia. Ruotsin turnauksessa perjantai on täynnä maukkaita kamppailuja.

Ruotsin Båstadin turnauksessa on luvassa neljä todella maukasta puolivälieräottelua perjantaina, joista yksi on todellinen superottelu. Päivän kolmannessa puolivälierässä Venäjän Andrey Rublev saa vastaansa Saksan Alexander Zverevin. Kumpikin oli turnauksessa sijoitettuja pelaajia. Rublev on turnauksen kakkoseksi sijoitettu pelaaja ja Zverev viidenneksi sijoitettu pelaaja. Viisi kärkeen sijoitettua pelaajaa on vielä mukana, mutta sijoille kuusi, seitsemän ja kahdeksan asetetut pelaajat ovat tippuneet jo jatkosta.

Ykkössijoitettu Norjan Casper Ruud saa haasteen Itävallan Sebastian Ofnerilta. Ofner on esittänyt massakisoissa erinomaista peliä ja voi parhaimmillaan aiheuttaa pahojakin ongelmia norjalaiselle. Ruud kaatoi turnauksen ensimmäisessä eli toisen kierroksen ottelussaan Venäjän Alexander Shevchenkon suoraan kahdessa erässä. Ofner on kaatanut kaksi erinomaista massakenttäpelaajaa, kun Argentiinan kuudenneksi sijoitettu Tomas Martin Etcheverry ja Espanjan Bernabe Zabata Miralles ovat kaatuneet kolmieräisten taistojen jälkeen.

Päivän ensimmäisessä kamppailussa Italian Lorenzo Musetti kohtaa Itävallan Filip Misolicin. 21-vuotias Misolic on kaatanut turnauksen aiemmissa otteluissa Serbian Dusan Lajovicin suoraan kahdessa erässä ja Slovakian Josef Kovalikin kolmessa erässä. Päivän päättää Argentiinalaisten välinen taistelu, kun kokenut Federico Coria kohtaa nuoren superlupauksen Francisco Cerundolon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis