Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Mike Tyson mukaan Francis Ngannoun taustatiimiin: “Hän on idolini”

Mike Tyson nyrkkeilylegenda USA
AOP

Francis Ngannou ja Tyson Fury astelevat kehään lokakuun 28. päivä Saudi-Arabian Riyadhissa järjestettävässä nyrkkeilyillassa. Valtavana altavastaajan otteluun lähtevä Ngannou on pestannut Mike Tysonin osaksi valmennustiimiään.

UFC:n taakseen jättänyt Francis Ngannou kohtaa Tyson Furyn lokakuun lopulla kymmeneräiseksi kaavaillussa ottelussa. Ngannoulla on edessään jättimäinen haaste, sillä Fury hallitseva WBC-liiton maailmanmestari, eikä britti ole hävinnyt urallaan kertaakaan.

Ngannou tekee puolestaan debyyttinsä ammattinyrkkeilykehissä, joten ennakkosuosikin asemasta ei liene pienintäkään epäselvyyttä.

Ngannou on saanut kuitenkin merkittävän vahvistuksen valmennustiimiinsä, kun Mike Tyson on liittynyt mukaan.

– Mike Tysonin mukaanottaminen harjoitusleirille oli yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita olen tehnyt tulevaa ottelua silmällä pitäen, Ngannou kertoo.

– Hän on idolini ja uskon hyötyväni valtavasti hänen tietämyksestään sekä kokemuksestaan. Olen odottanut tämän toteutumista vuosikausia ja viimein se tapahtuu. Olen täysin keskittynyt käymään urani parhaan ottelun ja tulen järkyttämään maailmaa lokakuun 28. päivä.

Ngannoun kulmauksessa seisova Tyson kommentoi omalta osaltaan tulevaa tapahtumaa.

– Tuen Ngannouta täysin tässä kahden mestarin ottelussa. Hänellä on yksi kova lyönti ja kun se osuu, ottelu on ohi. Voitto on ainoa tavoitteemme.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit