Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dillian Whyten dopingnäytteessä kiellettyjä aineita: Superottelu peruttu! – “Olen täysin järkyttynyt”

Dillian Whyte
AOP

Dillian Whyten ja Anthony Joshuan välinen pitkään odotettu kamppailu on peruttu. Whyten dopingnäytteistä löytyi jäämiä kielletyistä aineista, jonka johdosta herrojen revanssi jää hamaan tulevaisuuteen. Whyte avautuu VADA:n päätöksestä ja vakuuttaa syyttömyyttään.

Dillian Whyten ja Anthony Joshuan oli määrä astua kehään viikon päästä viikonloppuna. Miehet ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin, jolloin Joshua vei voiton nimiinsä tyrmäyksellä. Whyte lähti tulevaan kamppailuun revanssimielellä, mutta hänen dopingnäytteestään löytyneet viitteet kielletyistä aineista peruuttivat ottelun.

Brittinyrkkeilijä ei myönnä syyllistyneensä laittomuuksiin ja ilmaisee Boxing Socialin mukaan pettymyksensä VADA:n päätökseen.

– Olen täysin järkyttynyt saatuani tietää VADA:n raportista, jossa kerrotaan minua koskevista kielteisistä havainnoista. Sain tietää asiasta vasta tänä aamuna ja reagoin siihen edelleen. Tämä ottelu peruttiin ilman, että minulla olisi ollut minkäänlaista mahdollisuutta osoittaa syyttömyyttäni ennen päätöksen tekemistä.

– Voin vahvistaa ilman pienintäkään epäilystä, etten ole käyttänyt väitettyä ainetta tällä leirillä tai missään vaiheessa elämääni. Olen täysin syytön, ja pyydän, että minulle annetaan aikaa todistaa tämä ilman, että kukaan tekee hätiköityjä johtopäätöksiä. Toivon myös, ettei minua tuomita mediassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit