Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Lähde: UFC-legenda jatkamassa sittenkin vapaaottelu-uraansa?

Nate Diaz
AOP

Nate Diaz valmistautuu tänä yönä käytävään nyrkkeilyotteluun Youtube-rääväsuu, Jake Paulia vastaan. UFC:ssa pitkän uran tehnyt Diaz myöntää haaveilevansa paluusta vapaaotteluhäkkiin tulevan nyrkkeilyottelun jälkeen.

Tulevana yönä järjestettävästä Jake Paulin ja Nate Diazin välisestä ottelusta on lupa odottaa mitä tahansa. Paulia pidetään useissa etukäteisarvioissa suosikkina ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tekevää Diazia vastaan.

Jenkkitähti on kuitenkin osoittanut vapaaottelukehissä olevansa parhaimmillaan silloin, kun hänen mahdollisuuksiinsa ei ole juurikaan uskottu. Diaz päätti hiljattain pitkän UFC-uransa voitokkaasti toista lajilegendaa, Tony Fergusonia vastaan. Mies myöntää Daily Mailin mukaan kaipaavansa jossain määrin lajin kattojärjestön alla ottelemista.

– Aion jatkaa sekä nyrkkeilyä, että vapaaottelua (Paul-ottelun jälkeen). Viimeisen otteluni Fergusonia vastaan jälkeen jättäydyin sivuun ja se oli kuin tuulahdus raikasta ilmaa. Arvostan tällä hetkellä UFC:ta paljon enemmän kuin aikaisemmin.

– Voin nähdä jotkut asiat täysin erilaisessa valossa, kuin silloin kun ottelin siellä. He tekevät joitain hienoja asioita. Haluan hoitaa tämän ottelun pois päiväjärjestyksestä, jonka jälkeen pidän mieleni avoinna. UFC on maailman suurin järjestö ja siellä ottelee kaikkein parhaimmat ottelijat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit