Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Torontossa jättiyllätys! – Kanadan Masters-turnauksen mestarisuosikki laulukuoroon

Australian Max Purcell kaatoi Kanadan Felix Auger-Aliassimen.
AOP

Kanadan Masters-1000 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella nähtiin todellinen jymypaukku, kun turnauksen yksi mestarisuosikeista lensi laulukuoroon. Turnauksen jättiyllätyksen aiheutti kisaan karsintojen kautta selviytynyt Australian tennistähti, joka pelasi Wimbledonin Grand Slam -turnauksessa ensimmäisellä kierroksella.

Kanadalainen tennisyleisö sai kokea järkytyksen tiistaina, kun kotiyleisön suursuosikki Felix Auger-Aliassime joutui taipumaan. Auger-Aliassime taipui heti avauskierroksella suoraan 2-0 -erin Australian Max Purcellille. Purcell oli ottelussa parempi erin 6-4, 6-4.

Australian 25-vuotiaalle pelaajalle voitto oli kiertueella kolmas putkeen, sillä Purcell selvitti tiensä kisaan karsintojen kautta. Purcell pelasi pitkään ilman voittoja, sillä ennen Torontossa pelattavaa turnausta australialainen oli hävinnyt kuusi ottelua putkeen alkaen kesäkuun ensimmäisestä päivästä. Tuolloin Ranskan avointen toisella kierroksella Yoshihito Nishioka oli nelieräisessä vahvempi.

Toukokuu oli Purcellille vielä vahva, sillä 25-vuotias tennistähti selvitti tiensä kahteen haastajakiertueen turnauksen loppuotteluun. Jälkimmäisen turnauksen jälkeen Purcell on voittanut vain neljä ottelua koko kesänä.

Purcell kohtaa toisella kierroksella Iso-Britannian Andy Murray. Murray kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussa Italian Lorenzo Sonegon suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-0 -lukemin.

Kanadalaisia on turnauksessa mukana vielä kaksi kappaletta, kun Gabriel Diallo kohtaa toisella kierroksella Australian ykköspelaaja Alex De Minaurin ja Milos Raonic saa haasteen Japanin Taro Danielilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis