Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rybakina voittoon todellisen maraton-ottelun jälkeen: “Olen täysin puhki”

Elena Rybakina
AOP

Elena Rybakina ja Daria Kasatkina järjestivät melkoisen näytöksen Montrealin tennisturnauksessa. Kolme ja puolituntiseksi venynyt mittelö päättyi lopulta Rybakinan voittoon erin 5-7, 7-5, 7-6.

Montrealissa nähtiin varhain sunnuntaina todellinen jännitysnäytelmä, kun Elena Rybakina ja Daria Kasatkina mittelivät paremmuudestaan. Tasainen ottelu ratkesi kolmen ja puolen tunnin jälkeen, kun Rybakina vei 18 pistettä käsittäneen tie-breakin nimiinsä.

Maailmanlistan neljänneksi sijoitettu Rybakina myönsi maratoniksi venyneen kamppailun vaatineen veronsa. Nainen otti kantaa myös myöhäiseen alkamisajankohtaan. Peli päättyi vasta aamukolmelta paikallista aikaa.

– En usko, että olen koskaan pelannut tällaista ottelua. Olen pelannut pitkiä ja vaikeita, kolmen erän kamppailuja ennenkin, mutta tämä oli erilaista. Ollakseni rehellinen, tämä oli todella rankkaa fyysisesti.

– En ole ikinä pelannut näin myöhään. Toivottavasti palautumiseni sujuu ongelmitta, sillä olen täysin puhki. Kiitos kaikille faneille, jotka jaksoivat valvoa ottelun ajan. Tukenne merkitsee minulle paljon.

Rybakinan turnaus jatkuu seuraavaksi Ludmila Samsonovaa vastaan, joka ehti jo pudottaa turnauksen suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuneen Aryna Sabalenkan. Luvassa on todennäköisesti jälleen tasainen ja viihdyttävä kamppailu.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis