Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Sateet haittasivat Cincinnatin ensimmäistä päivää – Useat ottelut siirrettiin

Stanislas Wawrinka Gstaadin kisassa.
AOP

Cincinnatissa käydään elokuun toista tenniksen Masters-1000 -turnausta. Viime viikolla Masters-turnausta pelattiin Kanadan suurkaupungissa Torontossa. Toronton turnauksen vei nimiinsä Italian Jannik Sinner, joka on sijoitettuna kahdeksanneksi Cincinnatin turnauksessa. Reilun yhden pelipäivän aikana lukuisia ensimmäisen kierroksen otteluja on saatu pelattua, mutta paljon matseja on vielä pelaamatta. Tämä johtuu sateista.

Maanantai oli Cincinnatin Masters-turnauksen ensimmäinen virallinen pelipäivä. Sunnuntai piti sisällään jo muutaman ottelun, joista voittajat jäivät odottelemaan vastustajia toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen 16 otteluparista maanantain jälkeen on selvillä yhteensä viisi paria.

Turnauksen ykköseksi sijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa John Isnerin kahdessa katkaisupeliin edenneessä erässä kaataneen Australian Jordan Thompsonin. Neljänneksi sijoitettu Kreikan Stefanos Tsitsipas saa vastaansa Yhdysvaltain syöttötykki Ben Sheltonin, joka kaatoi Wimbledonissa erinomaisesti esiintyneen Christopher Eubanksin kolmieräisessä ottelussa.

Kahdeksanneksi sijoitettu Kanadan valloittaja Jannik Sinner kohtaa Serbian Dusan Lajovicin, joka murskasi kahdessa erässä Argentiinan Francisco Cerundolon. Seitsemänneksi sijoitettu Venäjän Andrey Rublev saa vastaansa Suomen Emil Ruusuvuoren, joka pelasi erinomaisen ottelun Ranskan Corentin Moutetia vastaan ensimmäisellä kierroksella, kuten Penkkiurheilu.com uutisoi.

Pitkän tappioputken katkaissut Felix Auger-Aliassime kohtaa ranskalaistähden, kun vastaan asettuu sunnuntaina Richard Gasquetin kaatanut Adrian Mannarino.

Maanantaina keskeytyi kaksi ottelua. Sveitsin Stan Wawrinka on enää yhden pelin päässä voitosta Yhdysvaltain Brandon Nakashimaa vastaan johtaen ottelua 6-3, 6-7, 5-2 -lukemin. Turnauksen hallitseva mestari Kroatian Borna Coric johtaa erällä ja murrolla Yhdysvaltain Sebastian Kordaa 7-6, 4-3 -lukemin.

Maanantaina alkamaan ei kerennyt Saksan Alexander Zverevin ottelu Bulgarian Grigor Dimitrovia vastaan ja Italian Lorenzo Sonegon kamppailu Venäjän Alexander Shevchenkoa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis