Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle makea voitto! – Cincinnatissa tie auki pitkälle

Emil Ruusuvuori matkasi kolmannelle kierrokselle Indian Wellsissä.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori näytti kovuutta keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Ruusuvuori selvitti Cincinnatin Masters-1000 -tason turnauksessa tiensä kolmannelle kierrokselle kaatamalla yhden turnauksen kärkisijoitetuista pelaajista. Mikäli suomalaisen vire jatkuu samanlaisena, niin tie puolivälieriin on täysin auki.

ATP-rankingissa sijalle 60 tippunut Emil Ruusuvuori eteni Cincinnatin Masters-1000 -turnauksessa kolmannelle kierrokselle. Ruusuvuori kaatoi kolmituntisen väännön jälkeen Venäjän Andrey Rublevin kolmieräisessä ottelussa 7-6, 5-7, 7-6 -lukemin. Kolmannella kierroksella Ruusuvuori kohtaa merkittävästi kevyemmän vastuksen, kun vastaan verkon toiselle puolelle astelee Australian Alexei Popyrin. Popyrin sai toisella kierroksella luovutusvoiton, kun Chilen Nicolas Jarry joutui jättämään turnauksen kesken.

Ruusuvuori kaatoi urallaan Rublevin ensimmäistä kertaa. Ottelun avauserässä kumpikin mursi toisensa syötön kolmesti ja ratkaisu haettiin lopulta katkaisupelistä, joka kääntyi Ruusuvuorelle 12-10 -lukemin. Suomalaisella oli eräpallo jo jänteissä 6-5 -tilanteessa, mutta verkolta lyöty helppo volley päätyi verkkoon.

Toisessa erässä Rublev karkasi nopeasti murrolla johtoon. Lopulta Ruusuvuori nousi erässä aina 5-5 -tilanteeseen, mutta venäläinen onnistui ottamaan 6-5 -tilanteessa erän toisen murron ja viemään ratkaisun päätöserään.

Kolmannessa erässä pelaajat vaihtoivat päittäin murtoja kahdesti. Erän alussa Rublev mursi, mutta Ruusuvuori mursi perään takaisin. Sama tapahtui toisinpäin 3-3 -tilanteessa. Ruusuvuori onnistui siirtymään murrolla johtoon, mutta ei onnistunut pelipallosta huolimatta pitämään syöttöään tämän jälkeen. Lopulta erässä haettiin avauserän tavoin ratkaisu katkaisupelistä, jossa suomalainen oli ylivoimainen ja vei sen nimiinsä 7-3 -lukemin kahdella minimurrolla.

Pääsy kolmannelle kierrokselle tietää jo 90 ATP-pistettä ja reilua 88 tuhannen dollarin tienistiä suomalaiselle. Voitto Popyrinistä ja pääsy puolivälieriin tuplaisi pisteet sekä tienistit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis