Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Cincinnatissa yllätysten toinen kierros! – Kärkisijoitetut laulukuoroon

Casper Ruud kaatoi Venäjän Andrey Rublevin ATP-mestaruusturnauksen välierässä.
AOP

Elokuun toinen Masters-turnaus on edennyt jo kolmannelle kierrokselle. Jäljellä on enää 16 parasta pelaajaa. Turnauksen kahdella ensimmäisellä kierroksella on käynyt iso kato, sillä kahdeksasta kärkisijoitetusta pelaajasta jo neljä on lentänyt laulukuoroon. Kolmannella kierroksella on täysin sijoitettuja ottelupareja vain kaksi. Keskiviikkona nähtiin rutkasti yllätyksiä.

Keskiviikkoilta oli Cincinnatin Masters-turnauksessa nuorten tennistähtien osalta todella myrkyllinen päivä. Illan edetessä sekä Italian Jannik Sinner, että Norjan Casper Ruud lensivät laulukuoroon. Myöhemmin saman päivän aikana sijoitetuista pelaajista Tanskan Holger Rune joutui luovuttamaan ja Yhdysvaltain Frances Tiafoe joutui toteamaan Sveitsin Stanislas Wawrinkan paremmakseen.

Kanadan Masters-turnauksen viime viikolla voittanut Sinner taipui Serbian Dusan Lajovicin käsittelyssä suoraan kahdessa erässä. Lajovic antoi ottelussa vain viisi murtopalloa Sinnerille, mutta italialainen ei onnistunut näitä käyttämään hyödykseen. Serbialainen kohtaa kolmannella kierroksella Yhdysvaltain virheherkän Taylor Fritzin, joka on turnauksessa sijoitettu yhdeksänneksi. Fritz kaatoi myös italialaisen pelaajan toisella kierroksella, kun Lorenzo Sonego kaatui suoraan kahdessa erässä.

Norjan Ruud pelasi täydet kolme erää Australian Max Purcellia vastaan ja joutui toteamaan syöttö-lentopeliä pelaavan australialaisen paremmakseen. Purcell kohtaa kolmannella kierroksella Wawrinkan, joka on menettänyt syöttönsä vain kertaalleen koko viikon aikana.

Mackenzie McDonald sai Tanskan Runelta luovutusvoiton toisen erän alussa oltuaan erän ja murron verran perässä. McDonald pelaa kolmannella kierroksella Adrian Mannarinoa vastaan, joka voitti toissapäivänä Kanadan 12. sijoitetun Felix Auger-Aliassimen kahdessa erässä.

Kolmannella kierroksella täysin sijoitetut otteluparit ovat ensimmäiseksi sijoitetun Espanjan Carlos Alcarazin ja 14. sijoitetun Tommy Paulin välinen taisto. Tämä on uusinta viime viikon puolivälierästä, jossa Paul oli parempi kolmessa erässä. Toinen täysin sijoitettu pari on kolmanneksi sijoitetun Daniil Medvedevin ja 16. sijoitetun Saksan Alexander Zverevin välinen taisto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis