Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengin illan vastustajalle karmiva takaisku: “Tätä päätöstä ei ollut helppo tehdä”

Kristaps Porzingis ei osallistu MM-kisoihin jalkavamman takia
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi ottaa tänään illalla yhteen Latvian kanssa MM-kenraalissa. Suomen tavoin myös Latvia valmistautuu parhaillaan elokuun lopussa koittaviin MM-kisoihin.

Latvian joukkue on kokenut todella kovan takaiskun, kun joukkueen ykköstähden, Kristaps Porzingisin, kerrottiin jättävän MM-kisat välistä.

NBA-tähti Porzingis kertoi viestipalvelu X:ssä tiistai-iltana, että jalkavamma pakottaa miehen sivuun kisoista. Takaisku on Latvialle valtaisa, sillä Porzingis on yhdessä joukkueen toisen NBA-tähden, Davis Bertansin, kanssa joukkueensa suurin tähti.

– Tämä on todella vaikeaa. Tunnen suurta vastuuta itsestäni sekä Latvian maajoukkueen kannattajista, mutta päätös on tehty, en pelaa MM-kisoissa, mies kertoi viestipalvelu X:ssä.

– Useita viikkoja kestäneen toipumisen ja magneettikuvausten jälkeen plantaarifaskiitti estää minua edelleen esiintymästä kentällä täydessä kunnossa.

NBA-seura Boston Celticsiä edustava Porzingis kertoi päätöksen kisojen väliinjättämisestä syntyneen yhdessä Latvian lääkintähenkilöstön ja valmennusjohdon sekä Celticsin kanssa.

– Neuvojen ja mielipiteiden perusteella nyt on välttämätöntä jatkaa toipumisprosessia, Porzingis harmitteli.

– Tätä päätöstä ei ole helppo tehdä, mutta lupaan olla tukemassa joukkuetta parhaani mukaan.

Susijengi haastaa Latvian sen kotiparketilla Riiassa tänään illalla kello 19.30 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo