Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Unelmafinaali lähellä? – Cincinnatissa kiivaat puolivälierät

Novak Djokovic
AOP

Viimeinen Masters-turnaus ennen US Openia pelataan loppuun tänä viikonloppuna. Cincinnatin Masters-turnauksessa on jäljellä vielä kahdeksan parasta pelaajaa. Perjantaina pelataan neljä puolivälierää ja lauantaina on luvassa välierät. Perjantaina on tarjolla mielenkiintoisia otteluja, mutta kaikki ennusmerkit osoittavat siihen suuntaan, että Cincinnatissa nähdään unelmafinaali.

Cincinnatin Masters-turnauksessa on kahdeksan pelaajaa jäljellä ja näistä neljä on sijoitettuja. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja eli Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa omassa puolivälierässään Australian Max Purcellin, joka on mennyt hienolla tyylillä kahdeksan parhaan joukkoon karsintojen kautta.

Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja eli Serbian Novak Djokovic pelaa ensimmäistä turnaustaan Yhdysvaltain puolella vuosiin ja on edennyt tyylillä puolivälieriin. Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Djokovic sai luovutusvoiton, mutta kolmannen kierroksen ottelussa kokenut serbialainen murskasi komeaa turnausta pelanneen Ranskan Gael Monfilsin.

Djokovic kohtaa puolivälierässä Yhdysvaltain Taylor Fritzin, joka sai kolmannella kierroksella luovutusvoiton Serbian Dusan Lajovicilta avauserässä ottelun ollessa 5-0 -lukemissa yhdysvaltalaiselle.

Kahdessa muussa puolivälierässä Puolan syöttötykki Hubert Hurkacz kohtaa Australian Alexei Popyrinin, joka on edennyt “lucky loserina” kahdeksan parhaan joukkoon. Alakaavion puolivälierässä Ranskan Adrian Mannarino kohtaa Alexander Zverevin, joka kaatoi torstaina Venäjän kolmanneksi sijoitetun Daniil Medvedevin kolmieräisessä taistossa.

Cincinnatin turnauksessa on täysin mahdollista se, että Djokovic ja Alcaraz kohtaavat toisensa jälleen tämän kesän turnauksissa. Aiemmat kohtaamiset ovat Ranskan avointen välierästä ja Wimbledonin finaalista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis