Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Cincinnatin jättiyllättäjä pysähtyi! – Ensimmäinen välieräpari selvillä

Hubert Hurkacz on edennyt neljän parhaan joukkoon Montrealin Masters-1000 -kisassa.
AOP

Cincinnatin Masters-turnauksen ensimmäinen puolivälieräpari lauantaille on selvillä. Puolan Hubert Hurkacz kohtaa välierässä Espanjan Carlos Alcarazin. Kumpikin pelaaja kaatoi omissa puolivälierissään Australian yllättäjät. Hurkacz selvisi reilussa tunnissa, kun taas Alcaraz sai urakoida pidempään. Pelaajat kohtasivat aiemmin viime viikolla Kanadan Masters-turnauksen kolmannella kierroksella.

ATP-listan ykköspelaaja Espanjan Carlos Alcaraz selvitti tiensä Cincinnatin Masters-turnauksen neljän parhaan joukkoon eli välieriin. Alcaraz kaatoi omassa puolivälierässään Australian Max Purcellin, joka selvitti turnaukseen tiensä karsintojen kautta.

Alcaraz tarvitsi voittoon täydet kolme erää, sillä Purcell vei avauserän 6-4 -lukemin nimiinsä. Toinen erä meni yhdellä murrolla Alcarazille 6-3 -lukemin. Päätöserässä kumpikin onnistui murrossa, mutta Alcaraz vei erän 6-4 -lukemin ottaen toisen murron 4-4 -tilanteessa.

Alcaraz kohtaa välierässä Puolan Hubert Hurkaczin, joka kaatoi Emil Ruusuvuoren kolmannella kierroksella kaataneen Australian Alexei Popyrinin kahdessa erässä 6-1, 7-6 -lukemin. Avauserässä Hurkacz mursi Popyrinin syötön kahdesti, mutta toisessa erässä edettiin syöttöjä pitäen aina katkaisupeliin asti. Katkaisupeliä Hurkacz johti jo 6-1 -lukemin, mutta vei tämän lopulta nimiinsä 10-8 -lukemin.

Toiseen välierään selvitetään yöllä pelaajat. Yhdysvaltain Taylor Fritz testaa Serbian Novak Djokovicin pelikunnon, joka selvitti tiensä puolivälieriin helpohkosti. Toisessa puolivälierässä Ranskan Adrian Mannarino yrittää haastaa Saksan Alexander Zverevin, jolla on makea voitto Daniil Medvedevistä alla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis