Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Odotettavissa tasainen kiekkofinaali! – Voittaako ruotsalaisjätti jälleen?

Daniel Ståhl suosikkina miesten kiekkokisaan.
AOP

Unkarin pääkaupungissa Budapestissa käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa on luvassa maanantaina kolmas kisapäivä. Maanantaina kilpaillaan vaan iltakisoja, joka pitää sisällään muun muassa kaksi kenttälajifinaalia. Näistä molemmat ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Miesten kiekonheiton loppukilpailusta voidaan odottaa todella tasaista taistoa Euroopan jättien kesken. 

Miesten kiekonheiton loppukilpailu on yksi maanantain finaaleista yleisurheilun MM-kisoissa Budapestissa. Miesten kiekonheiton finaalista voidaan odottaa todella tasaista. Karsinnassa voiton vei Ruotsin maailmanmestari ja olympiavoittaja Daniel Ståhl 66,25 metriä kantaneella heitolla.

Toisena urheilijana yli 66 metrin karsinnassa heitti Liettuan nuori Mykolas Alekna. Alekna heitti tuloksen 66,04. Alekna oli Ståhlin kanssa ainoa, joka heitti karsinnassa yli 66 metriä.

Kolmas karsinnassa oli maailman kärkituloksen omaava hallitseva maailmanmestari Kristjan Ceh tuloksella 65,95. Ceh taipui viime vuonna Munchenin EM-kisoissa Aleknalle. Ceh heitti EM-finaalissa vain 68,28, kun Aleknan voittotulos oli 69,78. MM-finaalissa Eugenessa Alekna oli toinen 69,27 kantaneella heitolla. Eugenessa Ceh heitti yli 71 metriä.

Miesten kiekonheitossa on tänä vuonna viisi eri miestä heittänyt yli 70 metrin. Karsinnassa kukaan ei rikkonut 66,50 metrin karsintarajaa, joten voitaneen olettaa, että tuuliolosuhde ei ole kummoinen isolla stadionilla. Tämä voisi tarkoittaa sitä, että yli 70 metrin heitot jää näkemättä maanantain finaalissa ja voittaja ratkeaa puhtaasti senttipelillä.

Karsinnassa kaikki 12 finaaliin selvinnyttä urheilijaa olivat reilun kahden metrin sisällä toisistaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu