Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Silminnähden pettynyt Silja Kosonen saapui haastatteluun: “On aika paljon mielessä”

Silja Kosonen heitti moukarin MM-finaalissa viidenneksi
AOP

Silja Kosonen heitti upeasti moukarinheiton finaalissa viidenneksi ja paranteli omaa viime vuoden MM-sijoitustaan kahdella. Siltikin Ylen tv-haastatteluun saapui silminnähden pettynyt nainen. Enemmänkin olisi ollut otettavissa.

– No joo… On aika paljon mielessä. Lähdin hakemaan parempaa suoritusta ja sijoitusta. Olisi se voinut paremminkin mennä, pettynyt nainen summasi.

Silja Kosonen avasi finaalin hienosti ja heitti parhaaksi jääneen tuloksensa 73,89 heti avausheitolla. Tämän jälkeen pakka hieman levisi, eikä Kosonen saanut ehjää suoritusta aikaan. Mitalista nainen jäi lopulta 52 senttiä.

– Ei se mitali olisi ihan hullusti vaatinut, vaikka enkkaa olisi pitänyt jonkin verran parantaa. Olen ylpeä viidennestä sijasta. Muut koetti lohduttaa, että olen vasta 20, ja viides sija näyttää ihan kivalta tuolla listalla. Kyllä mulla on vielä aikaa, Kosonen tuumasi.

Erityisesti eilisen upea karsinta lupaili Kososen osalta todella hyvää ja se sai varmasti naisella itsellään kuin monilla katsojallakin odotukset nousemaan. Kosonen kiskaisi karsinnassa oman ennätyksensä 74,19 ja karsinnan jälkeen naiselle jäi tunne, että varastoonkin jäi vielä paukkuja.

Niitä Kosonen ei kuitenkaan saanut finaalissa valitettavasti enää kaivettua esiin.

Naisen valmentaja Jani Pihkanen kertoi, että tavoitteena oli parantaa Eugenen MM-kisojen sijoitusta kahdella, joten sen myötä homma meni nappiin. Kososen suorittamiseen Pihkanen oli kokonaisuudessaan tyytyväinen, vaikka pieniä tekniikkavirheitä heitoissa olikin.

– Ei ihan teknisesti loksahtanut kohdalleen, muuten ihan hyvännäköinen suoritus. Osa heitoista meni vähän yliyrittämiseksi, Pihkanen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu