Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Winston-Salemissa puolivälierät! – Aussitähti jatkaa hurjassa lyönnissä

Max Purcell suosikkina Winston-Salemissa.
AOP

ATP-kiertueen viimeinen turnaus ennen US Openia pelataan Winston-Salemissa. Winston-Salemin turnauksessa on voittajalle tarjolla 250 pistettä. Torstaina turnauksessa pelataan puolivälierät, eli turnauksen kahdeksan parasta pelaajaa on selvillä. Kahdeksan parhaan joukossa on vain kaksi sijoittamatonta pelaajaa.

Winston-Salemin tennisturnaus on edennyt puolivälierävaiheeseen. Winston-Salemin ATP-250 -kisassa finaali pelataan poikkeuksellisesti jo lauantaina, sillä US Open käynnistyy maanantaina New Yorkissa, joten finaaliin edenneille pelaajille jää edes päivä toipumisaikaa uuteen turnaukseen.

Puolivälierissä nähdään yksi täysin oikein sijoitusten puolesta mennyt ottelupari, kun neljänneksi sijoitettu Laslo Djere kohtaa Argentiinan Sebastian Baezin. Molempien vahvuudet ovat enemmän massakentillä, mutta etenkin serbialainen Djere on osoittanut olevansa kovassa lyönnissä myös nopeilla alustoilla.

Turnauksessa kakkossijoitetun Hollannin Tallon Griekspoorin kolmannella kierroksella tiputtanut Australian Max Purcell kohtaa sijoittamattomana pelaajana puolivälierässä Tshekin viidenneksi sijoitetun Jiri Leheckan. Lehecka on tunnettu vahvasta syötöstä ja pelaajan peli toimii paremmin nopeilla kentillä kuin hitailla. Purcell on ollut viime aikoina todella kovassa lyönnissä syöttö-lentolyöntipelinsä turvin.

Ykkössijoitettuna turnaukseen lähti Kroatian Borna Coric, joka kohtaa Argentiinan sijoittamattoman Juan Manuel Cerundolon. Tuon ottelun voittaja saa välierässä vastaansa joko Djeren tai Baezin. Leheckalle tai Purcellille välierävastus selviää otteluparista, jossa kolmanneksi sijoitettu Yhdysvaltain Sebastian Korda kohtaa Ranskan kokeneen Richard Gasquetin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis