Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Säilyttääkö mestari vyönsä viikonloppuna? – “99 kertaa sadasta Usyk voittaa”

Oleksandr Usyk
AOP

Oleksander Usyk kohtaa Daniel Duboisin lauantaina järjestettävässä huippukamppailussa. Ukrainalaismestaria pidetään ottelun selkeänä ennakkosuosikkina ja samoilla linjoilla on myös entinen nyrkkeilyhuippu Carl Froch.

Puolassa nähdään lauantaina todellinen huippumittelö, kun Oleksandr Usyk ja Daniel Dubois iskevät yhteen. Ottelun panoksena WBO, WBA, ja IBF-liittojen mestaruus. Voittamattomana tähän asti otelleelle Usykille kyseessä on toinen tittelinpuolustus.

Usykin rekordi puhuu omaa kieltään, sillä neljässä edellisessä ottelussaan hän on kukistanut kahdesti Anthony Joshuan sekä kertaalleen Tony Bellew’n ja Dereck Chisoran.

Napattuaan mestaruusvyön haltuunsa vuonna 2021, Usyk on haaveillut ottelusta Tyson Furya vastaan. Voittamalla Dubois’n ukrainalainen ottaisi askeleen lähemmäs kyseistä ottelua. Tappio taas saattaisi tietää takapakkia miehen suunnitelmille.

Suurelle yleisölle hieman tuntemattomanpaa Duboisia pidetään selkeänä altavastaana, vaikka mies onkin kärsinyt vain yhden tappion 20 ammattilaisottelustaan.

Entinen nyrkkeilysuuruus, Carl Froch uskoo DAZN:n mukaan tulevasta kamppailusta muodostuvan suhteellisen yksipuolinen näytös.

– Jos heidän kahden nimensä laitetaan tietokoneeseen, 99 kertaa sadasta Usyk voittaa. Ehkä jopa 100 kertaa sadasta. Usyk on uskomaton lahjakkuus, joka ei osaa hävitä. Häntä on lähes mahdoton voittaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit