Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

US Open lähestyy: Jenkkitähti hehkuttaa lajin valtiasta: “Hän on nälkäisempi kuin koskaan”

Frances Tiafoe
AOP

Pian käynnistyvä vuoden viimeinen Grand Slam, US Open kokoaa tuttuun tapaan yhteen maailman kärkipelaajat. USA:n tennistähti, Wimbledonissa kolmannelle kierrokselle yltänyt Frances Tiafoe hehkuttaa Novak Djokovicia, jota pidetään yhtenä suurimmista voittajasuosikeista.

US Open pyörähtää käyntiin tulevana maanantaina. Miesten puolella yksi suurimmista ennakkosuosikeista on tuttuun tapaan Novak Djokovic. Maailmanlistan listan kakkospelaaja vei Cincinnatin turnauksen nimiinsä ja lähtee jahtaamaan New Yorkista historiallista 24:ttä Gran Slam-titteliä.

Kotimaassaan pelattavaan turnaukseen tahollaan valmistautuva Frances Tiafoe hehkuttaa Djokovicia ja uskoo tämän olevan nälkäisempi kuin koskaan.

– Djokovic on 36-vuotias, mutta liikkuu kentällä edelleen kuin 16-vuotias. Voimme jatkaa odottamista tai tehdä muita asioita, joilla voimme yrittää voittaa hänet, eikö niin? Hän on nälkäisempi kuin koskaan.

– Hän haluaa olla maileja kilpailijoitaan edellä ja todistaa olevansa kaikkien aikojen paras pelaaja. On muiden tehtävä yrittää pysäyttää hänet.

Tiafoe, jonka matka päättyi Wimbledonissa kolmannelle kierrokselle, kertoo lähtevänsä US Openiin levollisin mielin.

– Joskus asioista tehdään suurempia kuin ne todellisuudessa ovat. Lopulta tässä on kyse vain tenniksestä.

– Ei ole syytä kasata itselleen turhan suuria paineita. Siitä oli kyse kohdallani Wimbledonissa. Nyt aion vain olla oma itseni ja pitää hauskaa. Loppujen lopuksi voin aina elää tuloksen kanssa.

Lähde: Sportskeeda

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis