Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Neeraj Chopra otti omansa keihäässä – Oliver Helanderilta uran paras suoritus MM-kisoissa

Neeraj Chopra voitti keihäänheiton maailmanmestaruuden.
AOP

Yleisurheilun MM-kisat tältä vuodelta päättyivät Unkarin pääkaupungissa Budapestissa. Sunnuntaina eli kisojen päätöspäivänä ratkaistiin kahdessa kenttälajissa maailmanmestaruudet, kun naisten korkeushypyn ja miesten keihäänheiton mitalit laitettiin jakoon. Miesten keihäässä suurin ennakkosuosikki paras finaalissa, kun Tokion olympiavoittaja otti voiton myös Budapestissa.

Unkarin pääkaupungissa Budapestissa käydyissä yleisurheilun MM-kisoissa saatiin jälleen uusi mestari keihäänheittoon. Tällä kertaa voiton vei Intian Neeraj Chopra, jolta löytyi kaapista jo Tokion olympiakulta kesältä 2021. Chopra heitti kilpailun toisella kierroksella voittoon riittäneen kiskaisun, kun keihäs lensi lukemiin 88,17.

Viime vuonna Eugenessa Chopra voitti hopeaa MM-kisoissa Grenadan Anderson Petersin jälkeen neljä senttiä heikommalla tuloksella. Peters jäi Budapestissa karsintaan.

Kisassa toiseksi heitti Pakistanin ihmemies Arshad Nadeem. Nadeem oli karsinnassa Chopran tavoin vakuuttava. Nadeem heitti loppukilpailun kolmannella kierroksella pisimmän heittonsa 87,82 ja oli tällä toinen. Nadeem ylitti 87 metrin rajapyykin kahdesti, kun kisan voittanut  Chopra heitti kolmesti yli 86 metrin.

Pronssille kisassa nousi vielä ilman arvokisavoittoa oleva Tshekin Jakub Vadlejch. Tshekkiläinen kiskaisi viidennellä kierroksella tuloksen 86,67, joka nosti miehen ohi saksalaisen Julian Weberin, joka oli kisan neljäs. Weber heitti kolmannella kierroksella tuloksen 85,79 ja joutui lähtemään ilman mitalia kotiin näistä kisoista. Weber voitti EM-kultaa viime vuonna kotikisoissaan Munchenissa.

Suomen Oliver Helander heitti tasaisen sarjan ja otti uransa parhaan sijoituksen MM-kisoissa. Helander sijoittui seitsemänneksi heti ensimmäisellä syntyneellä tuloksella 83,38.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu