Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ukrainaan naisten korkeushypyn maailmanmestaruus! – Australia täydensi palkintopallin

Ukrainan Yaroslava Mahuchikh voitti naisten korkeushypyn maailmanmestaruuden.
AOP

Yleisurheilun MM-kisat päättyivät sunnuntaina Unkarin pääkaupungissa Budapestissa. Päätöspäivänä oli luvassa kaksi kenttälajia, joista ensimmäisenä käynnistyi naisten korkeushypyn loppukilpailu. Kilpailusta odotettiin todella kovatasoista ja se myös saatiin. Mitaliin tarvittiin lähes kahden metrin ylitys.

Ukrainan Yaroslava Mahuchikh otti uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden. Mahuchikh klaarasi naisten korkeushypyn loppukilpailussa Australiasta saapuneet kovimmat haastajat ja nappasi voiton huimalla tuloksella 201.

Kisan jo ratkettua Mahuchikh yritti vielä kolmesti uudesta ennätyskorkeudestaan 207, mutta ei onnistunut tässä.

Kisassa toiseksi ponnisti Australian Eleanor Patterson kauden parhaallaan 199. Patterson meni hopeaan oikeuttaneen tuloksen ensimmäisellään yli. Pattersonille tulos oli kauden paras sillä australialaishyppääjä loukkasi jalkaansa aiemmin keväällä eikä ole näin esiintynyt täydessä iskussa läpi kesää.

Kisassa kolmanneksi jäi Australian Nicola Olyslagers. Turussakin useasti esiintynyt Olyslagers ylitti kisassa maannaisensa Pattersonin tavoin 199, mutta vasta toisellaan.

Naisten korkeushypyn loppukilpailussa neljänneksi sijoittui Iso-Britannian Morgan Lake, joka ylitti kolmannellaan korkeuden 197. Lake yritti kahdesti uudesta ennätyskorkeudesta 199 ja jätti yhden yrityksen 201’n, mutta ei onnistunut tekemään uutta ennätystä.

Tuloksen 194 ylitti yhteensä kahdeksan naista. Myös Suomen Ella Junnila oli lähellä ylitystä tästä korkeudesta, mutta hypyt jäivät hieman kesken. Suomalaisen  sijoitus oli lopulta 13. tuloksella 190.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu