Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Uskomatonta! – Femke Bol lensi Hollannin fantastiseen voittoon

Femke Bol puristi Hollannin maailmanmestaruuteen.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa Unkarin pääkaupunki Budapestissa viimeisenä ratamatkana nähtiin naisten ratakierroksen viesti. Kisaan suurena suosikkina lähti alkuerissä kovinta vauhtia pitänyt Jamaika, mutta monien suureksi yllätykseksi Keski-Amerikan saarivaltio ei onnistunut voittamaan maailmanmestaruutta.

Femke Bolin tähdittämä Hollannin naisten 4×400 metrin viestijoukkue juhlii viime kesän Euroopan mestaruuden perään MM-kultaa Unkarin MM-kisoissa. Budapestissä käydyissä MM-kisoissa Hollannin ankkurina operoinut 400 metrin aitajuoksun maailmanmestari Bol kiri maansa täpärään voittoon MM-finaalissa.

Kisaa johti ensimmäiset 1590 metriä suursuosikki Jamaika, mutta joukkueen ankkuri Stacey Ann Williams katkesi täysin viimeisten metrien aikana ja hurjalla vauhdilla tullut Bol rynni ohi. Maalisuoralle tultaessa Hollanti oli kisassa vasta kolmantena Iso-Britannian ankkurin Nico Yearginin takana. Hollannin maailmanmestari näytti loistavaa kykyä säilyttää vauhti loppuun asti.

Kisassa neljänneksi sijoittui Kanada ja viidenneksi Belgia. Yksi mitalisuosikeista eli perinteikäs ratakierroksen maa Puola oli kisassa vasta kuudes. Italia oli kisan seitsemäs ja loppukilpailuun Yhdysvaltain hylyn takia päässyt Irlanti kahdeksas. Ranska jäi kisassa yhdeksänneksi eli viimeiselle sijalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu