Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tyly esitys! – Argentiinan tennistähti Winston-Salemin kisan voittoon

Argentiinan Sebastian Baez valloitti Winston-Salemin turnauksen.
AOP

ATP-kiertueella viimeinen turnaus ennen kauden viimeistä Grand Slam -turnausta on saatu päätökseen. 48 pelaajaa sisältänyt Winston-Salemin ATP-250 -tason turnaus päättyi argentiinalaisiin juhliin, kun massakentillä paremmin viihtyvä Sebastian Baez otti voiton. Baez kaatoi turnauksessa Tshekin ykköspelaajan, joka oli sijoitettu kahdeksan kärkeen kuten argentiinalainenkin.

Winston-Salemin ATP-turnaus tuli lauantaina päätökseen. Turnauksessa voiton itselleen nappasi Argentiinan 22-vuotias Sebastian Baez. Turnauksessa kuudenneksi sijoitettu argentiinalainen kaatoi turnauksen loppuottelussa viidenneksi sijoitetun Tshekin Jiri Leheckan suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-3 -erin.

Mestaruus oli argentiinalaiselle jo toinen putkeen, sillä ennen Yhdysvaltoihin siirtymistä argentiinalainen hoiti nimiinsä myös Itävallan Kitzbuhelissa pelattavan massaturnauksen elokuun alussa. Kesäkuussa Baez voitti yhteensä yhden ottelun, joten loppukesä on ollut argentiinalaiselle parempi.

Baez syötti ottelussa ykkössyötön erittäin varmasti ruutuun, sillä ykkössyöttöprosentti oli huima 71. Ykkössyötöistä argentiinalainen voitti kolme neljästä. Ässiä Baez pommitti viisi kappaletta ja tuplavirheitä vain yhden. Leheckan syöttötilastot eivät olleet lähellekään yhtä hyvät, sillä vain joka toinen ykkössyöttö osui ruutuun. Neljän ässäsyötön lisäksi tshekkiläinen syötti neljä kaksoisvirhettä.

Ottelun suurin yllätys nähtiin palautuksissa, sillä Baez mursi Leheckan syötön yhteensä viisi kertaa. Kahdesti avauserässä ja kolmesti toisessa erässä.

Baez kaatoi turnauksessa yhteensä neljä sijoitettua pelaajaa, kun avauskierroksen jälkeen kaikki vastustajat olivat sijoitettuja. Välierässä Kroatian Borna Coric kaatui tiukassa kolmieräisessä otatuksessa. Miehet kohtaavat toisensa uudestaan New Yorkissa US Openin ensimmäisellä kierroksella tiistaina.

Winston-Salemin turnauksen voitto tarkoittaa sitä, että Baez nousee ATP-listalla maanantaina sijalle 32. Lehecka on sijalla 30.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis