Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Uskomaton mies! – Yleisurheilun supertähti näytti jälleen miksi on paras

Armand Duplantis oli miesten seipäässä paras.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa oli lauantaina luvassa lukuisia finaaleja. Kenttälajeissa finaalit käytiin kahdessa mielenkiintoisessa lajissa ja näistä toisessa nähtiin kolme yritystä maailmanennätyksestä. Maailmanennätystä ei kuitenkaan nähty, vaikka Ruotsin Armand Duplantis todella lähellä sitä olikin. Ruotsalainen voitti maailmanmestaruuden ylivoimaisen esityksen päätteeksi.

Ruotsin Armand Duplantis juhli yleisurheilun MM-kilpailuissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissa MM-kultaa miesten seiväshypyn loppukilpailun päätteeksi. Duplantis hyppäsi kaikki tarvittavat korkeudet ensimmäisellään ja selvitti historian kovatasoisimmasta seiväskisasta voiton itselleen tuloksella 610.

610 tuloksen hypättyään ruotsalainen viritti riman uusiin ME-korkeuksiin 623, mutta epäonnistui kolmesti yrityksessään.

Kisassa toiseksi tuli Filippiinien Ernest John Obiena, joka hyppäsi maanosan ennätykseksi tasan kuusi metriä. Pronssin jakoivat Australian Kurtis Marschall ja Yhdysvaltain Christopher Nilsen. Marschall ja Nilsen hyppäsivät molemmat tuloksen 595.

Kisassa yhteensä 11 miestä ylitti korkeuden 575, joka on historiallista, kuten myös kaksi yli kuuden metrin miestä. Tätä ei ole kovan lajin historiassa nähty koskaan aiemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu