Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Joko nyt Jannik Sinner? – Italialaisella vahva kesä nopeilla kentillä

Jannik Sinner
AOP

Italian Jannik Sinner pääsi juhlimaan elokuussa uransa ensimmäistä Masters-turnauksen voittoa. Sinner valloitti Kanadan Masters-turnauksen, joka pelattiin Torontossa. Sinnerin toinen elokuun Masters-turnaus eli Cincinnatin kisa päättyi jo ensimmäiseen otteluun, kun Serbian Dusan Lajovic oli vahvempi suoraan kahdessa erässä. Sinner haluaa US Openissa menestyä ja siihen on kaikki mahdollisuudet.

Italian tämän hetken ykköspelaaja Jannik Sinner on yksi US Openin suurimmista mestarisuosikeista. Sinnerin kaavio aina puolivälierään asti on hyvä, sillä puolivälierässä odottaa hallitseva mestari eli Espanjan Carlos Alcaraz mikäli italialainen tiensä sinne selvittää.

Sinner pelaa ensimmäisellä kierroksella kesällä erinomaisesti menestynyttä Saksan Yannick Hanfmannia vastaan. Toisella kierroksella Sinnerin tai Hanfmannin haasteena on joko Italian Lorenzo Sonego tai Yhdysvaltain karsija Nicolas Moreno De Alboran.

Kolmannella kierroksella voi tulla vastaan suomalaispelaaja, jos Otto Virtanen on selvittänyt tieltään 30. sijoitetun Argentiinan Tomas Martin Etcheverryn ensimmäisellä kierroksella sekä mahdollisesti Sveitsin Stanislas Wawrinkan toisella kierroksella. Wawrinka pelaa Japanin Yoshihito Nishiokaa vastaan omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan.

Yläkaavion toisen neljänneksen yläosan sijoitettu pelaaja on Saksan Alexander Zverev, joka on noussut takaisin lähelle parasta iskuaan. Zverev pelasi toissavuonna maagisen välierän nimenomaan US Openissa Serbian Novak Djokovicia vastaan, joka sittemmin hävisi finaalin Venäjän Daniil Medvedeville.

Zverev kohtaa ensimmäisellä kierroksella vahvassa kesävireessä olevan Australian Alexander Vukicin. Mikäli Vukic kaatuu, niin toisella kierroksella vastus kevenee merkittävästi, kun vastassa odottaisi joko maanmies Daniel Altmaier tai Ranskan Constant Lestienne.

Kolmannella kierroksella sijoitusten puolesta Zverevillä odottaisi Bulgarian Grigor Dimitrov. Dimitrovilla on avauskierroksella Slovakian Alex Molcan vastassa ja toisella kierroksella suurella todennäköisyydellä Andy Murray. Murray pelaa Ranskan Corentin Moutetia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis