Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkaselle kovaa suitsutusta saksalaistähdeltä: “Yksi NBA:n parhaista pelaajista”

Lauri markkanen tulee olemaan Koripallon MM-kisoissa vartioitu mies
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi otti rumasti takkiin MM-kisojen mitalisuosikki Saksalta kisojen alkulohkon päätösottelussaan. Joukkueen suurin tähti Lauri Markkanen ei yltänyt ottelussa parhaimpaansa.

Lauri Markkasella oli heittosihti pahasti hukassa MM-kisojen alkulohkon päätösottelussa. Saksa myös vartioi NBA-seura Utah Jazzin miestä todella tiukasti ja piti miehen vain 12 pisteessä.

Markkasen vahdiksi pääsi, suomalaisen kanssa hetken Chicago Bullsissa samaan aikaan pelannut, Daniel Theis. Indiana Pacersia nykyisin edustava Theis suitsutti suomalaistähteä ottelun jälkeen.

– Se oli iso haaste minulle. Lauri on yksi NBA:n parhaita pelaaja. Hän oli All Star -pelissä ja pelasi uskomattoman kauden, Theis suitsutti.

– Pelaaminen häntä vastaan on hauskaa. Hän tekee kentällä ihan kaikkea.

Kehut Markkanen ehdottomasti ansaitsee vaikka MM-turnaus ei mieheltä toivotulla tavalla olekaan sujunut. Jo tilastot paljastavat, ettei Markkasen heittoprosentti ole ollut toivotulla tasolla. Erityisesti kolmen pisteen heitot eivät ole uponneet totuttuun tyyliin.

Viime kaudella NBA:ssa Markkanen upotti kolkit 39,2 prosentin tarkkuudella ja viime kesän EM-kisoissa prosentilla 40,5. MM-kisoissa sama tilasto näytti nyt 15 prosenttia. Saksa-ottelussa Markkanen heitti kolmen pisteen viivan takaa kuudesti upottamatta ainuttakaan.

– Tämä on itseluottamusjuttu. Laurin osumatarkkuus ja muut pienet jutut alkavat korjaantua, kun pelaamme joukkueena paremmin, Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi totesi Yle Urheilulle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo