Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Susijengi-legendalta kovaa ryöpytystä Lauri Markkaselle: “Se on surullista nähdä”

Petteri Koposelta kovaa ryöpytystä Susijengille
AOP

Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin ottamukset koripallon MM-kisoissa Japanin Okinawassa eivät ole juurikaan riemunkiljahduksia poikineet. Saldona on kolmesta ottelusta kolme tappiota.

Suomen lohko MM-kisoissa tiedettiin toki ennakolta todella kovaksi, sillä vastassa oli olympiapronssimitalisti Australia, kisaisäntä Japani sekä EM-pronssimitalisti Saksa. Erityisesti kuitenkin Susijengin otteet kentällä ovat turhauttaneet niin joukkuetta itseään kuin koripallofanejakin.

Jokaisessa alkulohkon ottelussa ollaan nähty lupaavaa peliä Susijengiltä. Esimerkiksi viimeisimpänä Saksaa vastaan joukkue aloitti ottelun todella vahvasti. Ehjää 40 minuuttista ei kuitenkaan olla vielä saatu ja parketilla on nähty pitkälti myös lannistunut joukko.

– Emme vain pysty kilpailemaan. Emme edes Japanin kanssa. Silloinkin oli vaikeaa yksilötaidoissa ja tilanteiden luomisessa. Ei vain riitä. Se on surullista nähdä, Nelosen asiantuntijana toimiva, entinen Susijengin tähti, Petteri Koponen tylytti.

Erityisesti joukkueen suurimmalta tähdeltä Lauri Markkaselta Koponen odotti kisoissa enemmän. Loistavan EM-turnauksen viime kesänä pelannut Markkanen ei ole löytänyt samanlaista pelivirettä tällä kertaa. Huippukauden pelannut Markkanen oli toki kaikissa Suomen peleissä tiukasti vartioituna.

– [Markkanen] ei tällä hetkellä ei pysty kantamaan joukkuetta sillä tavalla, mitä Suomi tarvitsisi, jos haluaa tällä tasolla kilpailla, Koponen totesi Susijengin NBA-tähdestä.

Joukkuepeli on Koposen mukaan ollut Suomella myös hukassa.

– Siihen vielä se, että Lauri ei ole missään nimessä onnistunut niin hyvin kuin vaikka viime vuoden EM-kisoissa. Kolkit eivät ole uponneet. Tässä on se tulos, Koponen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo