Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Kritiikkiä saanut Lauri Markkanen haluaa johtaa esimerkillä: “Olen treenannut johtamisen taitoja”

Lauri Markkanen puhuu roolistaan susijengissä
AOP

Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin taival MM-kisoissa on ollut kovasti alavireinen. Joukkue päätti eilen alkulohkonsa rumaan tappioon kisojen mitalisuosikki Saksaa vastaan.

Joukkueen tähti Lauri Markkanen saapui median “tentattavaksi” Japanin Okinawassa keskiviikkona. NBA-tähti tietää, ettei huonoja pelejä parane jäädä liikaa märehtimään – niistä on opittava ja siirryttävä eteenpäin.

– Olen oppinut omalla urallani, että kun peli on ohi, siihen ei voi enää vaikuttaa. Pitää kääntää katse eteenpäin, Markkanen totesi.

Markkaselta odotettiin ennen kisoja luonnollisesti paljon. Takana on loistava kausi NBA:ssa ja valinta NBA:n tähdistöjoukkueeseen. Myös viime kesän EM-kisoissa mies nähtiin hurjassa vireessä.

Tällä kertaa Markkanen ei kuitenkaan yltänyt parhaimpaansa. Mies sai erityisesti Saksa-tappion jälkeen kritiikkiä osakseen ja muun muassa Susijengi-legenda Petteri Koponen latoi suoraa tekstiä miehestä.

Parhaimmillaankaan mies ei luonnollisesti pysty täysin yksin joukkuetta kantamaan, mutta johtajuutta ja esimerkkiä tältä tietysti kaivataan. MM-kisojen alkulohko-otteluista paistoikin erityisesti hukassa ollut joukkuepeli.

– Haemme sitä yhteispeliä vielä. Olemme näyttäneet, että pystymme pelaamaan hyvääkin korista, mutta emme ole pystyneet pitämään koko peliä.

– Yritän olla johtajan roolissa ja tiedostan, että vaikeita hetkiä tulee. Olen treenannut esimerkin ja johtamisen taitoja. Olen pyrkinyt auttamaan niitä, jotka ovat vähän nuorempia ja vähän enemmän nuorempia kuin minä.

Susijengillä on edessään vielä kaksi ottelua MM-kisoissa, kun se pelaa turnauksen alemmassa jatkosarjassa sijoituksista sekä olympiakarsintapaikasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo