Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengi avausvoittoon MM-kisoissa! – Joukkueen suuri tavoite askeleen lähempänä

Susijengi koripallo Suomen miesten maajoukkue
AOP

Susijengi avasi voittotilinsä koripallon MM-kisoissa voittamalla Kap Verden turnauksen alemmassa jatkolohkossa.

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi sai viimeinkin voittotilinsä MM-kisoissa auki, kun Kap Verde kaatui lukemin 77-100. Voitto oli iso askel kohti joukkueen isoa tavoitetta; olympiakarsintapaikkaa.

Suomi johti ottelua käytännössä koko 40 minuuttia. Vaikka voitto oli käytännössä jo varma, pelattiin loppuun asti täysillä. Molemmilla joukkueilla oli nimittäin loppuun asti paljon panosta pelissä, sillä jokainen piste oli arvokas alemman jatkolohkon sijoitusten ja olympiakarsintapaikan kannalta.

Ennakolta Susijengin materiaali oli Kap Verdeä parempi. Vastustajan taso oli siis toki huomattavasti Suomen alkulohkon vastustajia heikompi, mutta myös Susijengin otteissa näkyi nyt vihdoin kaivattu ryhtiliike. Peli oli yhtenäisempää ja puolustus tiukempaa.

Susijengin otteista paistoi ensimmäistä kertaa tämän turnauksen aikana todella yhdessä tekemisen ilo. Suomi lähti otteluun pirteänä ja aktiivisena ja pääsi toteuttamaan omaa peliään heti alusta alkaen.

Toisen neljänneksen lopussa Kap Verde sai juonesta hieman paremmin kiinni ja pääsi hyödyntämään Susijengin pieniä lipsumisia. Kolmannen ja viimeisen neljänneksen Susijengi toteutti kuitenkin itsevarmasti, eikä Kap Verde pystynyt vastaamaan.

Lauri Markkanen löysi ottelussa myös viimein oman tasonsa. Mies heitti 34 pistettä ja johti joukkuetta aivan toisella asenteella.

Voitto pohjustaa loistavat lähtöasetelmat lauantaille, kun Susijengi pelaa turnauksen viimeisen ottelunsa Venezuelaa vastaan. Pelissä on tuolloinkin olympiakarsintapaikka, joten panosta otteluun riittää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo