Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

No nyt nähtiin tuttua Lauri Markkasta! – Näin mies kommentoi voittoa: “Se lähtee siitä, että…”

Lauri Markkanen
AOP

Susijengi avasi viimein voittotilinsä koripallon MM-kisoissa kaatamalla Kap Verden turnauksen alemman jatkolohkon ottelussa vakuuttavin lukemin 77-100.

Suomen joukkueelta nähtiin viimein parketilla toivottua yhteispeliä ja joukkueen sisäinen asenne sekä tekemisen ilo paistoivat jokaisen pelaajan otteista. Joukkueen suurimman tähden Lauri Markkasen mukaan voitto irtosi nimenomaa joukkuepelillä.

– Meillä on ollut hieman vaikeaa toteuttamisen kanssa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä ja saatiin niitä nyt korjattua.

– Tarvittiin ihan jokaista tänään ja hyvä joukkuevoitto, Markkanen summasi ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

Myös Markkaselta nähtiin vihdoinkin parketilla sitä, mitä NBA-mieheltä on koko turnauksen ajan odotettu.

– Tuntui hyvältä saada vähän rytmiä. On ollut vähän vaikeaa. Tänään nähtiin että kun olemme kaikki oikeilla paikoilla hyökkäykseen lähdettäessä, niin ei se ole pelkästään minun suoritus mikä merkkaa, vaan se lähtee siitä, että pelaamme joukkueena meidän omaa peliä, mies tuumasi korostaen joukkuepelin tärkeyttä.

Alkulohkon peleissä kentällä nähtiin melko alavireinen ja lannistunut Susijengi. Asenne saatiin kuitenkin jatko-otteluihin korjattua ja se näkyi heti pistetaululla.

– Eilen oli aika henkinen päivä. Otettiin vähän iisimmin ja saatiin hyvä fiilis jengiin ja korjattiin muutamat jutut, Markkanen kertoi joukkueen valmistautumisesta.

Susijengillä riittää vielä panosta lauantaille, jolloin ratkeaa joukkueen isoimman tavoitteen eli olympiakarsintapaikan kohtalo. Voitto Kap Verdestä on ehdottoman tärkeä karsintapaikan suhteen ja loistava pohjustus lauantain Venezuela ottelulle.

– Se on se mistä tässä pelataan. Isoja juttuja ja varmasti motivoi kaikkia jätkiä. Tämä oli tärkeä voitto henkiseltä kantilta, Markkanen pohjusti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo