Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Susijengi minimitavoitteeseensa koripallon MM-kisoissa – Lauri Markkanen heitti joukkueen olympiakarsintapaikkaan

Lauri Markkanen heitti Susijengin olympiakarsintapaikkaan
AOP

Suomi varmisti virallisesti karsintapaikan Pariisin kesän 2024 olympialaisiin voittamalla Venezuelan koripallon MM-kisojen päätösottelussaan 90-75.

Rutiinisuoritus riitti Suomen koripallomaajoukkue Susijengille Japanin Okinawassa koripallon MM-kisojen päätösottelussa. Suomi sai päättää mollivoittoisesti alkaneet kisat lopulta kahden perättäisen voiton myötä hyvään fiilikseen.

Suomi aloitti ottelun hyvin, mutta ensimmäisen neljänneksen jälkimmäinen puolisko oli tahmeaa. Toisella neljänneksellä korisukka löytyi paremmin, mutta mitään huippusuoritusta Suomelta ei ottelussa nähty.

Venezuela pystyi roikkumaan ottelussa sitkeästi mukana kovilla kolmosilla, mutta Susijengi ei isojen heittojen alla taipunut. Erityisesti hyökkäyspäässä Suomelta nähtiin hyvää malttia ja pelinrakennusta. Joukkueen supertähti Lauri Markkanen kantoi tuttuun tapaan suurinta pistevastuuta ja heitti pelissä 32 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa.

Hieman ailahtelevakin esitys siis riitti joukkueen minimitavoitteen eli olympiakarsintapaikan saavuttamiseen. Turnauksesta tarttui mukaan ehdottomasti paljon kallisarvoista kokemusta monelle Suomen joukkueen pelaajalle ja joukkue voi lähteä hyvin mielin kohti ensi kesän olympiakarsintoja.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo