Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jättiuutinen! – Yhdysvaltain korisjoukkue saamassa hurjan nipun Pariisiin

LeBron James ja Stephen Curry
AOP

Ensi kesänä käytävät Pariisin olympialaiset ovat saamassa todella kovan kattauksen miesten koripalloturnaukseen. Miesten koripallossa Yhdysvallat on aina suurin mestarisuosikki, mutta tänä syksynä pelatuissa MM-kisoissa maa jäi ilman mitaleja. Pariisissa vahinko tuskin toistuu, mikäli on pelaajia uskominen.

Yhdysvaltain koripallomaajoukkue saattaa saada todellisen “dream teamin” -jalkeille Pariisissa kesällä 2024 käytäviin olympiakisoihin. Yhdysvaltain ja NBA:n kautta aikain paras pelaaja eli Los Angeles Lakersia tällä hetkellä edustava LeBron James on ilmaissut halunsa edustaa maataan olympialaisissa.

Jamesin mukaantulo olisi olympialaisten koripallolle merkittävä lippuautomaatti. James kertoo myös haluavansa Golden State Warriorsia edustavan takamies Steph Curryn sekä Phoenix Sunsin Kevin Durantin mukaan olympiakisoihin.

Durant on ollut voittamassa kolmea edellistä olympiakultaa Yhdysvaltain maajoukkueen kanssa alkaen vuoden 2012 Lontoon kisoista. Curry ei ole olympiakultaa urallaan voittanut, mutta Jamesilla on olympiakultaa vuosien 2008 ja 2012 kisoista.

Currylla on tilillään kaksi MM-kultaa ja takamiehen piti osallistua Rio De Janeiron olympialaisiin 2016, mutta loukkaantumiset pakottivat miehen jättämään kisat väliin. James jätti Rion olympialaiset väliin ylirasituksen takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo