Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Saksa ryöpytti Susijengiä MM-kisojen alkuerien päätösottelussa: “MM-tasolla ei vain riitä voitosta pelaamiseen”

Saksa ryöpytti Susijengiä MM-kisojen alkulohkossa
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi sai rumasti takkiin Saksalta MM-kisojen alkulohkon päätösottelussaan lukemin 101–75.

Suomi pysyi alkulohkon päätösottelussaan Saksan kyydissä ensimmäisen neljänneksen hienosti. Tämän jälkeen ote alkoi kuitenkin lipsua ja Saksa rankaisi armottomasti Susijengin virheistä.

– Taas kerran pelissämme oli paljon hyviä asioita, aina alun aggressiivisuudesta lähtien. Me pystymme parhaimmillamme pelaamaan hyvää koripalloa Saksan ja Australian tasoisia joukkueita vastaan, mutta MM-kisatasolla se ei riitä voitosta pelaamiseen, joukkueen päävalmentaja Lasse Tuovi totesi.

Kisojen yksi suurimmista mitalisuosikeista, Saksa, pakotti Suomen pallonmenetyksiin erityisesti kolmannen neljänneksen alussa ja joukkueen yksi NBA-tähdistä, Dennis Schröder, löysi jatkuvasti ajoväylät Suomen korille.

Saksa vartioi myös todella tiukasti Suomen suurinta tähteä Lauri Markkasta ja piti Utah Jazzin miehen vain 12 pisteessä. Myös joukkueen kapteeni Sasu Salin pidettiin tehokkaasti poissa pallolta, mikä hankaloitti Susijengin hyökkäystä huomattavasti.

– Vaikea sanoa vaan yhtä ainutta asiaa, joka tuossa mätti. Meiltä puuttuu rutiinia yhtenäisestä pelaamisesta, eikä se muutu yhdessä yössä. Täytyy saada lisää pelejä ja lisää yhteistä kokemusta alle, Susijengin pelinrakentajana pelannut Ilari Seppälä summasi ottelusta.

Suomen saldo MM-kisojen alkulohkosta on siis: kolme ottelua, nolla voittoa. Pelit Susijengillä kuitenkin MM-kisoissa vielä jatkuvat, sillä edessä on kaksi alemman jatkosarjan sijoitusottelua. Panosta otteluissa riittää edelleen, sillä pelissä on mahdollisesti karsintapaikka olympialaisiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo