Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kehiin palaava Canelo Alvarez ei arvosta mahdollisen vastustajansa kykyjä: “Voittanut vain yhden suuren ottelun”

Saul Alvarez
AOP

Saul ’’Canelo’’ Alvarez valmistautuu parhaillaan syyskuun lopulla käytävään otteluun Jermell Charloa vastaan. Alvarezilla on pelkästään hyvää sanottavaa tulevasta vastustajastaan, mutta meksikolaisen katseet ovat jo seuraavaa ottelua pidemmällä.

Meksikolaissuuruus, Saul Alvarez palaa kehiin syyskuun 30. päivänä, jolloin vastaan asettuu Jermell Charlo. Alvarez, joka otteli edellisen kerran toukokuun alussa, lähtee tulevaan kohtaamiseen suurena suosikkina. Canelo voitti tuolloin brittiläisen John Ryderin vakuuttavan esityksen jälkeen ja miehen uskotaan pistävän nytkin pystyyn samanlaisen näytöksen.

Kahta painoluokkaa ylemmäs nousevalla Charlolla tulee olemaan täysi työ pysyä Alvarezin kyydissä, mutta ennakkosuosikki lähtee Boxing Scenen mukaan otteluun nöyrällä asenteella.

– Jermell Charlo on taitava ja lahjakas nyrkkeilijä, joka on painoluokkansa kiistaton mestari. Tästä tulee hieno kamppailu, jota odotan innolla. Nautin tämän kokoluokan otteluista, Alvarez kertoo.

Canelon tulevaisuudensuunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta hänen uskotaan kohtaavan Charlon jälkeen Terence Crawfordin, joka voitti edellisessä ottelussaan Errol Spence Jr:n.

– Olen aina sanonut, että kunnioitan Crawfordia. Hän on hyvä nyrkkeilijä, mutta voittanut vain yhden suuren ottelun. ’’Spence’’ on ainoa kovan luokan vastustaja, jota vastaan hän on otellut, Alvarez toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit