Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-nousukas menetti saumansa titteliotteluun? – “Hän ei selkeästi tiedä, miten tätä peliä pelataan”

Dricus Du Plessis
AOP

Dricus Du Plessis nosti kohinalla profiiliaan UFC:ssä voitettuaan heinäkuussa Robert Whittakerin. Etelä-Afrikkalaisen uskottiin olevan matkalla titteliotteluun Israel Adesanyaa vastaan, mutta miehen loukkaantuminen sotki suunnitelmat.

UFC:n keskisarjan ottelija, Dricus Du Plessis on nostanut kaikessa hiljaisuudessa osakkeitaan. Etelä-Afrikasta kotoisin oleva Du Plessis on toistaiseksi voittamaton lajin kattojärjestössä.

Mies on kohonnut painoluokkansa ykköshaastajaksi, mutta mahdollinen titteliottelu antaa odottaa itseään. Du Plessis kukisti kesällä Robert Whittakerin, jonka jälkeen hänen odotettiin ottelevan vyöstä Israel Adesanyaa vastaan.

Adesanya haastoi Du Plessisin julkisesti, mutta tämä kieltäytyi lopulta kunniasta loukkaantumiseen vedoten.

Nigerialaismestari ei niellyt ykköshaastajan väitteitä.

– Dricus ei selkeästi tiedä, miten tätä peliä pelataan. Sitä ei voi vain istua tyytyväisenä odottelemassa. Tämä on UFC. Hän uskoi olevansa hyvissä asemissa, mutta saattaa joutua ottelemaan kahdesti ennen kuin saa uuden mahdollisuuden (titteliotteluun).

Adesanya astuu kehään tulevana viikonloppuna Sean Stricklandin kanssa. Dana Whitelta kysyttiin ottelun alla Du Plessisin seuraavasta mahdollisesta vyöottelusta.

– Tiedätte kyllä, kuinka paljon rakastan kavereita, jotka kieltäytyvät otteluista. En osaa sanoa. Katsotaan ensin, mitä lauantaina tapahtuu, UFC-pomo tyytyi toteamaan.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit