Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Yhdysvaltain suosikki juhli US Openin voittoa!

Yhdysvaltain Coco Gauff valloitti US Openin.
AOP

US Openin tennisturnaus on tullut naisten osalta päätökseen, kun Yhdysvaltain nuori superlahjakkuus Coco Gauff vei mestaruuden nimiinsä. Gauffille Grand Slam -voitto oli uran ensimmäinen. Loppuotteluun altavastaajana lähtenyt yhdysvaltalaistähti kaatoi Valko-Venäjän WTA-listan kärkipaikalle nousevan Aryna Sabalenkan.

19-vuotiaasta Yhdysvaltain Coco Gauffista tuli ensimmäinen teini-ikäinen tennispelaaja viimeiseen reiluun 20 vuoteen, joka on onnistunut voittamaan US Openiin. Gauff kaatoi kolmieräisessä taistossa Valko-Venäjän Aryna Sabalenkan kolmessa erässä 2-6, 6-3, 6-2 -lukemin. Gauff on ensimmäinen teinimestari sitten Serena Williamsin, joka otti mestaruuden vuonna 1999.

Palkintorahaa Gauff nappasi kolme miljoonaa dollaria ja kiitokset menivät naistenniksen suurlähettiläälle eli Billie Jeanille. Jean ajoi aikoinaan naistennispelaajien sekä urheilijoiden etuja ammattilaisurheilussa.

– Kiitos Billie Jean taisteluistasi tämän eteen!

Ottelun avauserässä valkovenäläinen oli todella kovassa lyönnissä, sillä tämä mursi Gauffin syötön kolmesti. Gauff onnistui pitämään kertaalleen oman syöttönsä ja mursi kertaalleen Sabalenkan syötön.

Toisessa erässä yhdysvaltainen sai syöttönsä toimimaan ja antoi vain kolme murtopalloa valkovenäläiselle. Sabalenka sai heti erän ensimmäisessä pelissä kaksi perättäistä murtopalloa, mutta ei onnistunut hyödyntämään tätä mahdollisuutta.

Päätöserässä Gauff karkasi nopeaan tahtiin 4-0 -johtoon murrettuaan molemmat Sabalenkan syöttövuorot erän alkuun. 4-1 -tilanteessa valkovenäläinen mursi takaisin mutta menetti heti perään syöttönsä kolmannen kerran erässä. Lopulta 5-2 -tilanteessa yhdysvaltalainen piti syöttönsä nollille ja pääsi nostamaan himoittua palkintoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis