Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Robert Heleniuksen vastustajalta kovaa tekstiä suomalaisen suuntaan: “Hän on huijari”

Robert Helenius tyrmää Adam Kownackin
AOP

Robert Heleniuksen entinen kilpakumppani Adam Kownacki tylyttää dopingrikkeestä kiinni jäänyttä suomalaista.

Robert Heleniusta epäillään kiellettyjen aineiden käytöstä, kun mies antoi pari viikkoa sitten positiivisen dopingnäytteen. Näyte otettiin Anthony Joshuan ja suomalaisen superottelua edeltäneenä iltana.

Helenius on kiistänyt tiukasti käyttäneensä kiellettyjä aineita ja kertoi työskentelevänsä yhdessä anti-doping liiton kanssa puhdistaakseen nimensä.

– Haluan tehdä yhden asian nyt välittömästi selväksi. En ole käyttänyt mitään suoritusta parantavia aineita nyt tai ennen. Minua on testattu koko urani ajan, Helenius kirjoitti Instagramissa positiividen näytteen tultua julki.

Kaikkia suomalaisen vakuuttelut eivät vielä vakuuttaneet. Miehen entinen kilpakumppani Adam Kownacki muun muassa latasi Heleniuksesta todella kovaa tekstiä nyrkkeilytoimittaja Curran Bhatian haastattelussa viikonloppuna.

– Hän on huijari minun silmissäni, Kownacki latasi.

Puolalainen Kownacki ja Helenius ovat kohdanneet kahdesti. Suomalainen on ollut molemmilla kerroilla parempi. Kownacki kuitenkin vihjasi haastattelussa, ettei täysin luota tuloksiin Heleniuksen tuoreen dopingepäilyn vuoksi.

– Ei ole todisteita siitä, että hän olisi huijannut minua vastaan, mutta minun silmissäni hän on huijari. Hän on jäänyt nyt kerran kiinni. En voi olla varma siitä, testattiinko häntä [minua vastaan], puolalainen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit