Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Menettääkö Lewis Hamilton uransa ensimmäisen MM-tittelin? – Felipe Massa vetosi brittikuljettajan rehellisyyteen

Felipe Massa vaatii vuoden 2008 maailmanmestaruutta itselleen
AOP

Felipe Massan lakitiimi on vedonnut Lewis Hamiltonin rehellisyyteen ja toivoo brittikuljettajan luopuvan vuoden 2008 maailmanmestaruudestaan.

Brasilialaisen Felipe Massan lakitiimi on hyväksynyt F1:n sekä FIA:n aikataulun lokakuun puolenvälin käsittelystä brasilialaisen vetoomuksessa koskien vuoden 2008 F1-maailmanmestaruutta.

Vuoden 2008 mestariksi kruunattiin Mercedeksen Lewis Hamilton, mutta brittikuljettajan uran ensimmäinen mestaruus saattaa kuitenkin olla vaarassa, sillä Massa uskoo sen kuuluvan itselleen.

Massan mukaan hän olisi voittanut mestaruuden vuonna 2008, jos Renaultin Nelson Piquet Jr. ei olisi kolaroinut tallin pyynnöstä tarkoituksella Singaporen GP:ssä ja auttanut näin Fernando Alonsoa voittoon.

F1-pomo Bernie Ecclestone myönsi tämän vuoden maaliskuussa tienneensä Piquet’n kolaroineen tahallaan. Muut tapauksesta Ecclestonen mukaan tienneet ovat nyt jo menehtyneet.

– Häneltä huijattiin titteli, jonka hän ansaitsi, kun taas Hamiltonilla oli kaikki onni puolellaan, kun hän voitti uransa ensimmäisen mestaruutensa, Ecclestone myönsi.

Myöhemmin 92-vuotias Ecclestone veti kuitenkin sanomisensa takaisin.

– Rehellisesti sanottuna en muista tällaista. En muista antaneeni tällaista haastattelua.

Tapaus sai kuitenkin Massan ryhtymään toimiin ja vaatimaan tilanteen korjausta sekä kauden mestaruuden myöntämistä itselleen.

– Toivon todella, että Hamilton tukee meitä. Meillä ei ole mitään häntä vastaan, Massan asianajaja Bernardo Viana sanoi vedoten Hamiltoniin.

Massa voitti urallaan 11 osakilpailua ja oli 41 kertaa palkintopallilla – maailmanmestaruus jäi miehellä kuitenkin haaveeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1