Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennislegendalta kova ennustus Novak Djokovicista: “En usko, että tämä on viimeinen kerta”

Andy Murray
AOP

Andy Murray uskoo, että 36-vuotias Novak Djokovic tulee hallitsemaan miesten tennistä vielä vuosien ajan, sillä tenniksen nuorempi sukupolvi ei brittitähden mukaan ole vielä serbialaisen tasolla.

Novak Djokovic nappasi viime viikonloppuna historiallisen 24. grand slam -mestaruutensa US Openissa. Pysäyttämättömän oloinen serbialainen kaatoi matkallaan mestaruuteen monet nuoremmat haastajansa ja nousi jälleen kerran korkeimmalle korokkeelle.

– Nuorten kavereiden tehtävänä on painostaa Novakia ja pyrkiä ohittamaan hänet. Ei näytä siltä, että se olisi lähellä tapahtumista, Andy Murray totesi BBC Sportille.

Kesällä Djokovic taipui Wimbledonin finaalissa 20-vuotiaalle Carlos Alcarazille. Keskustelu Djokovicin “aikakauden päättymisestä” alkoivat nopeasti. Yhtä nopeasti niille saatiin kuitenkin myös päätös, kun serbialainen kuittasi jälleen yhden grand slam -tittelin.

Murray ei nähnyt Djokovicin Wimbledon-tappiota hidastumisen merkkinä.

– Wimbledonin jälkeen kaikki sanoivat, että se oli vartijanvaihdos, mutta minulle se ei ollut sitä.

– Hän todisti eilen jälleen, että hän on maailman paras pelaaja, ja kuten sanoin, on nuorista kiinni, että he kehittyvät tarpeeksi, jotta he pystyvät haastamaan hänet, britti tuumasi.

Murray uskoo nuorten pelaajien kuten Alcarazin kehittyvän kyllä entisestään, mutta ei usko, että Djokovic olisi vielä juhlinut viimeistä grand slamiaan.

– En usko, että tämä on viimeinen kerta, kun Novak voittaa grand slamin, Murray ennakoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis