Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joe Rogan hehkuttaa tuoreen UFC-mestarin suoritusta: “Tuo villi k***pää…”

Sean Strickland (vas) riisti mestaruusvyön Israel Adesanyalta.
AOP

UFC 293:n pääotteluna nähtiin Israel Adesanyan ja Sean Stricklandin välinen kamppailu. Nigerialaistähteä pidettiin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta haastajan asemassa ollut Strickland osoittautui kuitenkin paremmaksi.

UFC:n keskisarjan mestaruusvyö vaihtoi viikonloppuna omistajaa, kun viidenneksi rankattu haastaja, Sean Strickland otti yllätysvoiton Israel Adesanyasta.

Stricklandin mahdollisuuksiin ei juurikaan uskottu ennen ottelua, mutta ennakkoluulottomasti otellut yhdysvaltalainen hallitsi kehätapahtumia alusta loppuun saakka.

Tuomarit olivatkin yksimielisiä päätöksessään ja Strickland kruunattiin painoluokan tuoreeksi mestariksi.

Strickland vaikutti olevan taiston tauottua itsekin yllättynyt suorituksestaan. Pitkään vapaaottelun parissa työskennellyt Joe Rogan oli niin ikään puulla päähän lyöty. Rogan päätti etukäteen olla matkumasta paikan päälle seuraamaan ottelua.

– Uskomatonta. Hän teki sen. Tuo villi k****pää on keskisarjan uusi maailmanmestari. Kunpa olisinkin voinut olla paikalla. Minkälaisessa maailmassa me elämme? Hän (Strickland) todellakin teki sen ja voitti kaikkien aikojen parhaan ottelijan, Rogan kommentoi Bloody Elbow’n mukaan.

Roganin mukaan Strickland vei jokaisen ottelun viidestä erästä nimiinsä. Mies kritisoi toisen erän pisteytystä.

– Kaikki (Adesanyan) merkittävät iskut olivat hölynpölyä. Puhumme harmittomista potkuista, joita ei olisi pitänyt laskea.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit