Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Uskomaton tuomio! – UFC:n huippuottelu päättyi ratkaisemattomaan: Supertähden revanssi jäi saamatta

Valentina Shevchenko
AOP

Entinen kärpässarjan mestari, Valentina Shevchenko joutui pettymään raskaasti viikonloppuna, kun ottelu Alexa Grassoa vastaan päättyi tasapeliin. Selkeästi aktiivisemmin otellut Shevchenko jäi näin ollen ilman revanssiaan.

UFC:ssä nähtiin viikonloppuna mielenkiintoinen uusintaottelu, kun Alexa Grasso ja Valentina Shevchenko nousivat oktagoniin.

Grasso oli vienyt naisten edellisen kohtaamisen nimiinsä maaliskuussa, joten Shevchenkolla oli kalavelkoja maksettavanaan.

Kirgisialaisottelija joutui kuitenkin pettymään, sillä täydet viisi erää kestänyt kamppailu päättyi lopulta ratkaisemattomaan.

Yksi kehätuomareista pisteytti viimeisen erän lukemin 10-8 Grassolle, jonka myötä lopputuloksena oli tasapeli. Shevchenko ei niellyt tuomaripäätöstä ja teki Bloody Elbow’n mukaan mielipiteensä erittäin selväksi.

– Kokemukseni perusteella 10-8 lukemat kirjataan silloin, kun toinen ottelijoista ei pysty käytännössä tekemään mitään. Hän (Grasso) juoksenteli karkuun  aivan kuin hän olisi etsinyt ulospääsyä oktagonista.

– Ottelimme noin neljän minuutin ajan pystyssä viidennessä erässä, eikä hän saanut yhtäkään iskua perille. Hän sai hieman otetta viimeisen minuutin aikana, muttei pystynyt satuttamaan minua. Ei niin paljon, että erää olisi pitänyt pisteyttää 10-8 hänen hyväkseen. Tämä oli hyvin yllättävä päätös.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit