Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tämän takia Valtteri Bottaksen kisa meni Singaporessa pilalle: “Sen ajoitus ei toiminut meille”

Valtteri Bottas
AOP

Valtteri Bottas ja Alfa Romeo eivät Marina Bayn kaupunkiradan valojen alla paljoa juhlineet. Suomalaisen kisa Singaporen GP:ssä päättyi kaikkiaan tahmean tekemisen jälkeen lopulta keskeytykseen.

Vauhti Alfa Romeolla ei Singaporessa ollut toivotulla tasolla. Kun yhtälöön heitettiin vielä tiimin taktiikkaa sotkenut turva-auto, oli tuloksena täydellinen pannukakku.

16. lähtöruudusta kisaan startannut Valtteri Bottas menetti asetelmiaan heti startissa ja talli oli pakotettu hakemaan parannusta rengastaktiikalla. Bottas sai alleen kovan rengassetin, jolla oli tarkoitus parannella asetelmia. Taktiikka suli kuitenkin täysin, kun turva-auto tuli radalle.

– Tiesimme, että meidän olisi otettava riskejä tänään. Kun otti huomioon ennusteemme kisavauhdistamme, se oli tehtävä.

– Turva-auton ajoitus ei oikein toiminut meille – se tuli liian aikaisin, emmekä voineet vielä pysähtyä medium-renkaille, koska ne eivät olisi kestäneet loppuun, Bottas summasi Alfa Romeon sivuilla.

Rengastaktiikka ei siis tuonut toivottua tulosta ja lopulta Bottaksen kisa päättyi kokonaan. Noin kymmenen kierrosta ennen maalia, suomalaisen autoon tuli jokin tekninen vika, jonka vuoksi miehen matka tyssäsi kokonaan.

Täysin tallissa ei vielä tiedetä, mikä vika Bottaksen autoon tuli, mutta se pyrkii tilanteen selvittämään ennen ensi viikon Japanin GP:tä.

– Tänään ei todellakaan ollut meidän päivämme, mutta ainakin opimme paljon päivityksistämme. Meidän on optimoitava pakettimme ja muutettava kaikki saamamme tiedot suorituskyvyksi.

– Odotan innolla Suzukaa: se on lempiratani, enkä malta odottaa, että pääsen sinne radalle, Bottas ennakoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1