Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golf-legenda avautuu kamppailustaan vedonlyöntiriippuvuuden kanssa: “Koitunut paljon harmia”

Phil Mickelson
AOP

Maailman tunnetuimpien golf-pelaajien joukkoon lukeutuva Phil Mickelson ei pelkää puhua vaikeistakaan asioista. Mies on kertonut avoimesti kärsivänsä peliriippuvuudesta, joka on aiheuttanut runsaasti negatiivisia asioita hänen elämäänsä.

Ammattilaisuransa vuonna 1992 aloittanut Phil Mickelson on niittänyt mainetta uskomattomilla saavutuksilaan golf-viheriöillä. Yhdysvaltalainen on edelleen maailman vanhin Masters-turnaus voittanut pelaaja hänen vietyäään PGA-turnauksen nimiinsä kaksi vuotta sitten 50-vuoden ikäisenä.

Kentän ulkopuolella Mickelson tunnetaan innokkaana amerikkalaisen jalkapallon seuraajana ja vedonlyöjänä. Yhdysvaltalaisen mielenkiinto vedonlyöntiä kohtaan on kuitenkin karannut ajoittain käsistä, josta hän on puhunut avoimesti.

Mies otti aiheeseen jälleen kantaa kertoessaan omista kokemuksistaan.

– Useimmat teistä nauttivat tästä jalkapallokaudesta maltillisesti ja pitäen samalla hieman hauskaa, kuusinkertainen major-voittaja kirjoitti CNN:n mukaan.

– Fantasialiigat tarjoavat viatonta kilpailua ystävien kesken, eikä vedonlyönnistä voitettu tai menetetty raha vaikuta teihin.

Mickelson kertoo päättäneensä olla pelaamatta tämän kauden aikana taannoisten huonojen kokemusten perusteella.

– Raha ei ollut kohdallani ikinä ongelma, sillä taloudellinen tilanteemme on turvattu. En ollut kuitenkaan läsnä rakkalleni tai läheisilleni, josta on koitunut paljon harmia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf