Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Toteutuuko UFC-fanien pitkään odottama uusintaottelu? – “Nyt on oikea aika”

Sean O'Malley
AOP

UFC:n kääpiösarjan tuore mestari Sean O’Malley kärsi vapaaottelu-uransa ainoan tappion Marlon Veralle. Lempinimeä ’’Sugar’’ totteleva O’Malley kertoo tavoittelevansa uusintaottelua ecuadorilaista vastaan.

Sean O’Malleyn kovassa nosteessa ollut UFC-ura koki takaiskun vuonna 2020, kun jenkkitähti kärsi karun tappion Marlon Veraa vastaan. O’Malley lähti otteluun täynnä itseluottamusta, mutta ecuadorilaisen taktiikka toimi täydellisesti.

Kovat potkut O’Malleyn jalkoihin tuottivat Veran kannalta toivottua tulosta ja O’Malley väänsi lopulta nilkkansa pahanpäiväisesti menettäessään tasapainon. Vera korjasi voiton lopulta teknisellä tyrmäyksellä päästyään tatamiin pudonneen vastustajansa päälle.

Miesten välille viriteltiin tämän jälkeen välittömästi uusintaottelua, mutta toistaiseksi O’Malleyn mahdollinen revanssi antaa kuitenkin vielä odottaa itseään.

Hiljattain kärpässarjan mestaruusvyön pokannut jenkkitähti uskoo Yardbarkerin mukaan, että nyt voisi olla oikea aika ottelun toteutumiselle.

– Muistan ensimmäisen kerran kun ottelimme, jonka jälkeen kaikki kyselivät uusintaottelun perään. Sanoin silloin, etten aio tehdä sitä, ennen kuin sen on tarkoitus tapahtua.

– Nyt uskon, että aika on oikea. Tämä on ottelu, jonka haluan, mutta katsotaan. Se olisi järkevää myös bisnesmielessä, sillä tekisimme tällä ottelulla paljon rahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit